Комісія Київради вимагає звіту комунальних ЗМІ

4 Грудня 2008
11252
4 Грудня 2008
10:32

Комісія Київради вимагає звіту комунальних ЗМІ

11252
Комісія Київради вимагає звіту комунальних ЗМІ
Голова постійної комісії Київської міської ради з питань місцевого самоврядування, регіональних, міжнародних зв’язків та інформаційної політики Олег Качкан (Блок Леоніда Черновецького) пообіцяв, що на наступному засіданні комісія заслухає звіт про діяльність комунальних засобів масової інформації.
 
Таким чином пан Качкан відреагував на заяву представників фракції Блоку Юлії Тимошенко про намір бойкотувати наступне засідання комісії, якщо це питання не буде включено до порядку денного. «Я думав, що після гострої заяви секретаря Київради Олеся Довгого на останній сесії Київради про тенденційність комунальних ЗМІ, ми будемо сьогодні розглядати звіт профільного управління Київської міськдержадміністрації, але воно не включене в порядок денний», – зазначив депутат Київради від БЮТ Олег Медведєв.
 
Також комісія розглянула звернення депутата Київради члена фракції Партії регіонів Володимира Дейнеги про ретрансляцію російських телеканалів у кабельних мережах міста Києва та захист прав мешканців столиці на інформацію. Володимир Дейнега пропонував визнати рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення № 1738 від 1 жовтня 2008 року таким, що грубо порушує та обмежує конституційні права громадян України, призводить до зростання соціальної напруги та провокує суспільство до розколу з національних та мовних ознак. Депутат попросив колегу звернутися щодо цього до суду, Верховної Ради та безпосередньо до Нацради з питань телебачення і радіомовлення. Члени профільної комісії після нетривалого обговорення вирішили відхилити запропонований проект рішення, оскільки це не входить до компетенції Київради.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11252
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Новость
5632 дн. тому
Да, не, тот жук еще работает! И правда, попробуй его выгнать.... На коленях поползет по кабинетах - умолять!!!
Не понял
5632 дн. тому
А откуда новость про Ивахнюка? Сегодня по-прежнему наблюдали его в горадминистрации. К тому же, этого кадра не так легко уволить (он будет цепляться руками и ногами, если надо - унижаться, если надо - подставлять и клеветать на других)...
гыгыгы
5633 дн. тому
кстати уволить всех редакторов казбекахолдинга очень просто. надо чтобы медведев попросил лигачеву взять у всех них интервью. ведь это уже примета такая: выходит с каким-то персонажем казбекохолдинга интервью в телекритике, его сразу же увольняют. примеры: аристархов, харитонов, бельский, пупков, сумская. последняя жертва: ивахнюк.
такойе
5633 дн. тому
Медведев решил попиариться; симулирует борьбу с Космосом перед Юлей Тимошенко, вот, мол, какой я молодец. А тем временем Зинченко несколько раз видели в редакции "Хрещатика".
Чеонид Лерновецкий
5633 дн. тому
Продам "КИЕВСКИЙ МЕДИА ХОЛДИНГ", без документов, б/у, 3 газеты, 3 радио, 0,5 телеканала. Цена за 49% - 90 млн. дол. можно таки в долг.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду