Тарас Загородній очолив діловий напрямок київських муніципальних ЗМІ

21 Листопада 2008
10700
21 Листопада 2008
19:06

Тарас Загородній очолив діловий напрямок київських муніципальних ЗМІ

10700
Тарас Загородній очолив діловий напрямок київських муніципальних ЗМІ
Колишній директор інформаційного агентства «Економічні новини» Тарас Загородній очолив діловий напрямок київських муніципальних ЗМІ (так званого «Київського медіахолдингу»). Про це «Детектор медіа» повідомив прес-секретар ТРК «Київ».
 
Діловий блок у газеті «Хрещатик» збільшений до 2 шпальт. Також на базі редакції «Бізнес» газети «Хрещатик» і редакції «Споживчі ринки» газети «Вечірній Київ» на ТРК «КИЇВ» запущено власну ділову програму «Бізнес-ситуація», яка виходить щодня о 20.45. Представники об’єднання муніципальних медіа називають це першим в Україні проектом, у якому діловий телеконтент створюватиметься на базі друкованих ЗМІ. Надалі діловий блок у газеті «Хрещатик» планують розширити, а також, можливо, на «Радіо Київ» з’являться ділові новини.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10700
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
спостерігач
5616 дн. тому
спочатку інтернет-проект загнав у глухий кут, тепер за пресу взявся...
о тарасе
5617 дн. тому
тарас обичный неудачник
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду