UBC зароблятиме на вгадуванні курсів валют

6 Листопада 2008
4462
6 Листопада 2008
13:31

UBC зароблятиме на вгадуванні курсів валют

4462
UBC зароблятиме на вгадуванні курсів валют
Телеканал UBC запустив інтерактивний проект-вікторину «Курси валют», у якому можна виграти приз, зробивши правильний прогноз курсу долара та євро. Оголошення про конкурс розміщене на сайті каналу.
 
Послуга є платна та призначена лише для повнолітніх; вартість 12 секунд розмови - 1 гривня 20 копійок. Про те, скільки триватиме кожна розмова, можна приблизно судити з тексту, опублікованого на сайті: людині пропонують відповісти на низку запитань, даючи на кожну відповідь 15 секунд.
 
Нагадаємо, за повідомленнями різних джерел на UBC, однією з головних вимог власника каналу до нового менеджменту стало підвищення доходів, зокрема й за допомогою інтерактивних вікторин, телемагазинів тощо.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4462
Читайте також
22.06.2009 10:34
Алла Котляр, «Дзеркало тижня»
1 395
03.04.2009 22:22
Тетяна Мокріді, для «Дзеркала тижня»
40 425
24.12.2008 11:39
Юліан Зарембовський, для «Детектор медіа»
15 815
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5652 дн. тому
класно! Тільки першим сме такий конкурс проводив Володя Гуцул, коли вів на УТ-1 "Діловий канал". Було це років із десять тому. Тільки тоді дзвінки були безкоштовними, а призи - умовними і кумедними. Виходить, Гуцула з каналу посунули, а його давню ідею успішно використовують. Недарма кажуть,шо все нове - це добре забуте старе.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду