Ганна Гомонай: «Інтер» має провести службове розслідування і оприлюднити дані про хід голосування

19 Травня 2008
11263
19 Травня 2008
17:06

Ганна Гомонай: «Інтер» має провести службове розслідування і оприлюднити дані про хід голосування

11263
Співведуча «Великих українців» вважає, що у разі підтвердження маніпуляції результати проекту слід переглянути.
Ганна Гомонай: «Інтер» має провести службове розслідування і оприлюднити дані про хід голосування
Ганна Гомонай, одна з ведучих проекту «Великі українці» на телеканалі «Інтер», вважає, що телеканалу слід провести службове розслідування, аби перевірити інформацію про масове накручування рейтингу Ярослава Мудрого та Миколи Амосова, про що повідомив шеф-редактор проекту Вахтанг Кіпіані. На прохання «ТК» пані Ганна прокоментувала заяву колеги.
 
«Я переконана, що канал має провести "службове розслідування", оприлюднити всі дані про хід голосування, - каже ведуча. - Принаймні, за останній тиждень. Так само доцільно було б перевірити телефонні номери, з яких здійснювалися масові дзвінки. Тим більше, що автори пректу, англійці, цей шлях уже проходили. Якщо дані про фальсифікацію будуть підтверджені - результати програми, на мою думку, слід буде переглянути. Як би це не було прикро перед Україною і Ярославом Мудрим».
 
Перемога Ярослава Мудрого у проекті була для Ганни, за її словами, повною несподіванкою. «І не тому, що Ярослав Мудрий не вартий першого місця - його місце в історії, безперечно, поза сумнівами. А тому, що за 8 місяців проекту Ярослав Мудрий жодного разу не входив навіть у трійку переможців. А станом на 14 травня, коли в ефір вийшов документальний фільм про Ярослава Мудрого, він справді був на 4 місці. Тому, очевидно, що переважну кількість голосів, яка не тільки дозволила князю перемогти, але і зробити це з колосальним відривом від інших претендентів – Ярослав Мудрий отримав за останні 2 дні перед ефіром», - каже ведуча.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11263
Читайте також
23.05.2008 15:14
Ольга Герасим'юк
, для «Детектор медіа»
17 559
19.05.2008 14:02
Михайло Бриних, «ПіК України»
10 520
19.05.2008 11:22
Владимир Абрамов, Александр Матросов, «Сегодня»
11 521
19.05.2008 11:05
Наталка Позняк-Хоменко, «ПіК України»
25 793
19.05.2008 09:27
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
10 401
Коментарі
33
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Одесса
5810 дн. тому
Попался на "удочку" как последний дурак. Угораздило позвонить! Противно за Шустера!!!!!!!!!!!!!
Жополун
5816 дн. тому
Дамы и господа, те, кто дерёт горло за Великого Пиита Шевченку! Вы забываете о том, что сей Шевченко у большинства среднего и старшего поколения - как кость в горле, так сиим Шевченко задрали нас ещё в советские времена в советской же средней школе. Странно, что молодежь так торчит на сием кадре - или молодёжи дико нравится, когда ей промывают мозги?:))
Ляля
5818 дн. тому
Никто не спорит,что Амосов и Мудрый достойные списка великих украинцев.Но КАК РЕАЛЬНО голосовал народ,вот в чем дело!!!!! Передача попахивает явными политическими гонками,в которых взяли верх представители пророссийских взглядов.Я не думаю,что у нас настолько отмороженный народ,что бы унизить Шевченко-нашу гордость,нашу славу,человека который жил в каждом своем слове Украиной,человек,чьи стихи и любовь к Родине вдохновляли всех на подвиги ради нее. А если Мудрый будет номер один в России,то я надеюсь это сплотит наши народы.Кстати,в России тоже слегка удивлены финишем Шевченка на 4-м месте.
киянка
5818 дн. тому
Причому тут Амосов і його російське походження. Це великий українець. І апелюють не до його російського походження. Не нагнітайте, а розплющіть очі. Прочитайте список "Ім"я Росіі". Порахуйте, скільки українців вони присвоїли. Втратити Україну=Київська Русь для них панічний страх втратити історію і визнати, що вони ніхто. Награбастали за історію розбоями і роблять із себе величних і миролюбних. А насправді хапали все з ріками крові і людських життів. То ж ідуть на все, щоб тримати нас в петлі. Що не ясно! На телебачення лізуть, друкованим хламом засипиють, російські артисти і горші "стрижуть", не підпускаючи до розкруток наших. Це не бачать тількі "сліпі", або ті, що не знають, яка земля для них Батьківщина, безродні. Серцем на історичній землі, але Україну не залишають. Тому й хочуть, щоб тут була Росія. Фігушки. А нам українцям що, кланятись в ножки. Ніколи!!! Хоч і важко, але ми відновимо свою істинну історію.
ang
5819 дн. тому
http://www.nameofrussia.ru/ - російський аналог Великих Українців. Проголосуй за МАХНО і нехай москалі прозріють )) Перешли далі
До valentine
5819 дн. тому
Зараз у Росії стартує проект "Ім"я Россії" щось на зразок "В.У." Такось, там серед 500 постатей також є Хмельницький(!!!)та Ярослав Мудрий. Здається мені що результат "В.У." підтасовано заради того що б потім у Росії також "обрали" Ярослава, і почалося "братні народи, спільна історія..."
valentine
5819 дн. тому
Чому брудні ігри навколо постатей Ярослава Мудрого і Амосова? Амосов (я його дуже люблю й поважаю, світла йому памьять) - тому, що росіянин. А Я.Мудрий - тому що колиска трьох братніх народів, і, як ошелешив всіх в Україні й поза нею відомий піїт і тусовочний світський лев Юрій Рибчинський - Я.Мудрий - то російська історія (?!!). ФСБ не дремлет...
1
5819 дн. тому
А Шустер что ж, язык в {CENSORED} засунул? зашифровался {CENSORED}? отмолчится и дальше будет рубить бабло на интере
Анатолій Кучеренко
5819 дн. тому
Молодець!
і знову глядач
5819 дн. тому
Спершу здавалося – все так добре: - Степан Бандера третій (ну, як на стан самоусвідомлення українців) – “нічого” собі, - просто супер! - Та й друга десятка теж нівроку: Іван Мазепа, … Роман Шухевич (!!!), Андрей Шептицький! Щось аж надто підозріло все гладко… Але, може й справді, їм “дозволили” бути так близько – саме для того, щоби комусь з них не дати перемогти???!!!… Хай би вже виграв будь-хто, аби тільки знати, що й справді саме він виграв – але по-чесному. Але хіба ж у нас знатимеш, чи по-чесному???!!! – Бо або змахлюють, або організують, або – просто “намалюють”. Шкода! А що, правдоподібно, спаскудили все… - Ну що ж, не вперше… Шкода, що й не востаннє!!! Що ж стосується наших масмедіа (канал на якому було шоу, зокрема)… - після того, що вони виробляли під час виборів 2004-го… І ніхто не був засуджений недовір’ям глядачів і читачів. Усі залишилися на місцях. Чого ж від них сподіватися? Напевно нам, глядачам (читачам) слід бути більш вимогливими і нетерпимими до брехні та шахрайства!!! Хоча, звідки вони знатимуть, що ми їх бойкотуємо (особливо телевізійники). Але, якщо ми самі себе не поважаємо – то хіба вони нас поважатимуть??? То ж кому потрібно було, щоби Ярослав Мудрий посів перше місце?” А нікому! “Їм” просто потрібно було, щоби не виграв хтось ЇМ “неугодний”!!!!! Щоб не було надто банально – всі сподівалися що Він переможе, от Він і переміг – навіть Шевченка посунули аж на четверте місце! – Імітація “запеклої” боротьби?!!! Шкода, що для своїх брудних ігор обрали справді Велику людину. Ну, але таку – з перед століть, щоб не викликала ні у кого особливих емоцій. Хоча емоції були. Мовляв, - він навіть невідомо хто – просто “київський князь”… Івзагалі - чого це ми його забрали у росіян. Нормально, ні? Ніби того не вистачає, що “київський” - ніби Київ споконвіку і завжди не належав до України. Чомусь Росія ніколи його до себе не забирала і навіть коли Україна до її складу входила, НІКОЛИ “мать городов русскіх” не була її столицею. Отож - Київ споконвіку був і є наш і тільки наш!!! – Для тих, хто цього ще не знає (і для пана Рибчинського персонально)! Отже київські князі – це українська, а не російська, історія!!! Росія – це вже зна-а-а-ачно пізніше сталося… Дуже прикро, що,
глядач - учасник
5819 дн. тому
Ганьба!!!
Psy 2люди
5819 дн. тому
Не в вас одних, браття. Десь біля 20:00 вже ніхто не міго голосувати ні за Амосова, ні за Тараса Григоровича та інших
люди
5819 дн. тому
Для чого ви .манкурти влаштували це ганебне видовище? Люди .нормальні.а хїх сотні і тисячі голосували за Шевченка.звісно ж Тараса. але додзвонитися ніхто не міг! Бо .як завжди.все було облудно сфальсифіковано.Ну й патріоти! Гріш вам ціна! А експерти хто???!!!
Сергій Зінченко
5819 дн. тому
Ганно, цілком слушне пояснення. Тепер би тільки від слів перейти до справ. А в Україні якраз це - найважче: бо немає волі ні в політиків, ні в телевізійників...
Брукивке
5819 дн. тому
У вас недостовреная информация - Салазара никто не снимал с шоу. Он занял первое место и признан самым великим португальцем. Почитайте Википедию. С фашизмомо боролись в Германии - там ЗАРАНЕЕ был составлен список нежелательных персонажей, голосование за которых не допускалось.
ххх
5819 дн. тому
Ребята Шустрые Савики, Кабачники и Безлядные. чё б вы не гаварили в сваё оправдание, мы вас все равно найдем. Чаша народнаво терпения за{CENSORED} выше галубой каёмачки. Уже всё. Тушите свет в своёи Интере. Интер -это братиславский футбольный клуб. И всё.
Бруківка
5819 дн. тому
Да шо ви гарарітє! А якби Цушко не погодився ?! І як тоді сприймати розповіді Шустера про Салазара, якого в Португалії елевізійники зняли з шоу, попри голосування? Але там вони пояснили свою позицію - мовляв, не може фашист сати національним героєм. Інтер думає так про Бандеру? Тоді Безлюдна повинна публічно озвучити цю позицію, а не ховатися за "ліцензійними умовами" :))))))
Брукивке
5820 дн. тому
Цушко никто не "выкидывал" - не имели права. Шустер связался с Цушко, обрисовал ситуацию и попросил его во избежание скандала взять "самоотвод". Цушко дал добро - его результат засчитывать не стали.
Бруківка
5820 дн. тому
Багато розмов про те, що, мовляв, масове голосування з кількох телефонів, у якому звинувачують Табачника, не порушує жодних (і навіть ліцензійних) умов теле-шоу. Тоді чому на першому етапі викинули Цушка, за якого було, здається, 11 тисяч голосів з кількох телефонів?! Тоді Шустер зробив з Цушка дурня. А хто тепер дурень?
5820 дн. тому
Есть такие правила жизни. Отдавать долги - проявлять трусость. А "fair play" - вообще правило для тупых гоев. Умные люди не интересуются "fair play", умные люди берут церкви в аренду и всегда имеют зыск. А разве это запрещено - брать церкви в аренду?
fann
5820 дн. тому
неужели не понятно, что это искусственный скандал для того, чтобы привлечь дополнительное внимание к проекту?:) почему об этом не пишет ТК?
Маасква за нами!
5820 дн. тому
Какая неожиданнось, на канале, одним из учредителей которого является русский "Первый канал" победили поборники "совместной истории" и авторы идей о "согласованных" книжках по истории для России и Украины. :)
Правдолюб
5820 дн. тому
Можливо, варто "відсікти" всі повторні голосування, здійснені з одного і того ж телефону (мобільного чи стаціонарного) та повідомити і такий результат... А думаючі люди нехай аналізують. А Безлюдна, як на мене, об‘єктивним журналістом ніколи й не була...Завжди виконувала замовлення за "бабло"...
Анна но не Гомонай !
5820 дн. тому
Ладно Вахтанг - он получает полит PR ! А Анна ты то чего ?
Костя
5820 дн. тому
Я и понимаю, и не понимаю, Вахтанга. Понимаю его желание увидеть на первом месте Степана Бендеру. Он ведь был его адвокатом. А не понимаю его заявления, как заявления шеф-редактора проекта, как должностного лица. Разве голосование за Ярослава Мудрого нарушило хоть одно правило игры? Разве кому-то было запрещено голосовать за своего "Великого украинца"? Разве кому-то было запрещено создавать инициативные группы в поддержку того или иного персонажа? Нет. И Вахтанг знал это еще вначале проекта. Если бы Вахтанг так хотел, он мог бы создать инициативную группу в поддержку Бендеры. Никто не запрещал этого, как никто и не запрещал ему послать любое количество смс в поддержку любого "Великого украинца". И еще мне не нравится, что к этому делу пытаются подмешать политические интересы. Я понимаю, что общество "перегрето" на политике. Но при чем тут Ярослав Мудрый? И при чем тут Табачник? Что первому или второму дает признание Ярослава Мудрого первым номером в списке "Великих украинцев"? И почему он молчал во время ЭФИРА ?
Kulish
5820 дн. тому
Я нічого не знаю... Я у мами - дурочка...
Тікайте всі гуртом!
5820 дн. тому
Це запроданський і промосковський Інтер давно треба поставити на місце. Канал для лохів та й годі.
Ярославна
5820 дн. тому
Цікаво, цікаво, Ганнуся теж навострила лижі з каналу, чи що?
insider
5820 дн. тому
Отар, чому в заголовку інтервю з Табачником не поставлена помітка чи не забведена рубрика "Авторський брєд"?
5820 дн. тому
Причем тут Шустер, причем тут Анна, причем тут Табачник? Любой телевизионщик, имевший дело с интерактивными проектами, скажет, что СМС-голосование, если не установлено ограничение "столько-то СМС с одного номера", обречено на неожиданные результаты. Интер тут может быть чист - им-то по барабану, кто победит. В самом формате заложена бомба, а кто ее взорвет - вопрос второй. В конце концов, вспомните, как "Гринджолы" попали на Евровидение.
otar
5820 дн. тому
Шустер концептуально і послідовно не бере слухавку :)
киев
5820 дн. тому
Так, так... Уже теплее. Но когда же мы услышим "начальника транспортного цеха" Савелия свет Шустера?
Владислав Синяговський
5820 дн. тому
Молодець! Буде цікаве продовження шоу в прямому ефірі, тільки в іншому форматі. "Прямий ефір" не можна обдурити і по Ганні було видно, що вона була розгублена тим що відбувалося. Значить не все втрачено на Інтері.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду