Ганна Гомонай повернулась на «Інтер»

16 Лютого 2009
27796
16 Лютого 2009
18:25

Ганна Гомонай повернулась на «Інтер»

27796
<strong>Ганна Гомонай повернулась на «Інтер»</strong>
Ганна Гомонай знову веде новини на телеканалі «Інтер». Як повідомили «Детектор медіа» у прес-службі каналу, відтепер Ганна буде постійною ведучою випуску о 17.50.
 
Нагадаємо, у серпні минулого року Ганна Гомонай разом із чоловіком, народним депутатом України Андрієм Шевченком, вирушила до США, де отримала статус вільної слухачки Єльського університету. Відтоді випуск інформаційної програми «Подробности» о 20.00 замість Ганни почала вести Ірина Юсупова.
 
Раніше новини о 17.50 вели Лілія Гулей, Ольга Грицик та Дмитро Анопченко, які щотижня по черзі виходили в ефір у ранкових, денних та вечірніх випусках. За словами прес-секретаря каналу Ірини Павлик, ці ведучі  продовжать вести лише ранкові та денні новини. «У нас з’явилися нові випуски новин, яких раніше не було, зокрема о 9 годині, тому є робота для всіх», - пояснила пані Павлик.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27796
Коментарі
25
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5551 дн. тому
Згодна з попередніми постами - таку жахливу ведучу ще треба пошукати. Знаю Гомонай зі школи. Вона завжди вирізнялася непомірними амбіціями та готовністю йти по трупам...
да уж
5552 дн. тому
Кстати, насчет БЮТовского происхождения Андруши Шевченко. Ребята, он всегда брал, берет и будет брать под козырек власти, а вовсе не оппозиции, чтобы он не говорил, а делать будет именно так. Хто президент, тому и под козырек-- оно перспективнее и безопаснее, а на словах можно и нужно быть пламенным революцьонером, тело рвать до бою, а как же-- имидж подад усэ. Хлопец спит и видит себя президентом, для того и в Гамэрыку ездил, на курсы повышения лидерских амбиций. Куда повышал --неизвестно, они у нашего Андруши и без того космические. Инструкции в Гамэрыке получил, теперь они с Анюткой замолотят с новым энтузиазмом - она будет мочить Юлю на интере, а он-- тихой сапой изнутри фракции. Андруша в этом бааальшой умелец ---весь в папика. Где надо - отмолчится, а где надо-- в бой)))). Ню-ню. Юные наши лидеры.
а скоро награда найдет героиню
5552 дн. тому
Смеетесь? Пусть она, как равильно тут написали, хоть немая будет, но на следующий Телетриумф ее Анна Витальевна выдвинет! А как же! В прошлом году в Сирка очей позычили, и - выдвинули Гомонай. В этом - вон Данилевича. Вам смешно, а им - почетно! На плюсах вон - Мосейчук телетриумфальная ведущая, на Интере Гомонай. Хотя все логично в стране, где президент награждает орденом Кивалова, почему не вручить Телетриумф Мосейчук и Гомонай? Заслужили! Служил-служили и выслужились!
Све
5553 дн. тому
А я, наивная, сначала подумала, что ее отстранили за чудовищную русскую речь. А ее,блин, на повышение! Более того, она вернулась, и нам сообщают об этом как о великой радости. Грубая, кондовая. Пусть уж хотя бы сидит на украиноязычных выпусках, русского ей никогда не осилить.
Yes
5553 дн. тому
{CENSORED} я ж так довго цього чекав. Яка новина. Це тільки у нас вчорашні діти ведуть вечірні новини.
глядач
5553 дн. тому
Оце якраз те, що Шева полюбляє: подвійні стандарти. Навіть якби його дружина була німою - він все рівно тягнув би її на ТБ. І вони б доводили, які вони виняткові. А от щодо інших: тут зась, вони бяки. стандартів не дотримуються, і люстрації їх треба піддати. Іт.і. А нічого, що канал на якому рпацює гомонай поливає шефіню її чоловіка ззранку до ночі? Нічого - бюо і там лпатять і там дають. Розімні телятка, двох маток ссуть.
Ну от
5553 дн. тому
сьогодні увімкну новини, щоб подивитись на нову американську Гомонай, а завтра напишуть: "Новини з Гомонай" підвищили частку на Інтері.
Інформ-бюро
5553 дн. тому
Ганна Гомонай - це дружина нардепа Андрія Шевченка і невістка Віталія Шевченка (голови Нацради з питань теле- та радіомовлення).
1201
5553 дн. тому
Може хто і не пам’ятає, як Ганна вела новини до від’їзду в Америку. А мені запам’яталась поганою дикцією (таке враження начетбто вона не може повністю відкрити рот) і неправильними наголосами в простих словах. Вона на екрані: це підтвердження, що бути "мужней женой", мабуть, головніше, чим бути професіоналом!
5553 дн. тому
Не помню дословно но: "Что такое журналистика? Это когда про то, что граф Х умер, соообщают народу, который не знает о том, что граф Х вообще когда нибудь жил." Это я к чему? Мне не совсем понятно - какой реакции ждут от меня, сообщая благую весть о том, что "Ганна Гомонай повернулась"? Знать бы, кто такая Ганна Гомонай.....
ИНТЕР
5553 дн. тому
Гомонай - ярчайшее доказательство доминирования в ТВ среде блата и "своих людей" над проффессионализмом и человечностью в принципе. Тётка новости ведёт так же изящно, как корова на льду танцы исполняет и всё это видят!!! ...НО блат есть блат...против него не попрёшь...Вывод: Интер уволил старых людей, которые"семьями" оккупировали канал...это действительно было - попробуй туда попади с улицы!! ха...съедят, как в террариуме...но теперь появились новые "семьи" но уже не качественных сотрудников...каков смысл всех телодвижений?! Всё это грязь.
5553 дн. тому
Плюсы уже давно перестали быть плюсами, теперь их новое название "МОСЕЙЧУК И КОМПАНИЯ"
конец соперничеству
5553 дн. тому
Та что на Интере, что на 1+1 какая нафиг разница? Эти два канала, со дня сотворения мира боровшиеся за первенство, могут расслабится - БОЛЬШЕ ОНИ НИЧЕМ ДРУГ ОТ ДРУГА НЕ ОТЛИЧАЮЦЦО: контент - фуфло, ведущих- нет, сплошной ТВ-планктон... Вы помните фамилие и лицо хоть одного ведущего на плюсах? А на интере? Так отож....
5553 дн. тому
Лучше Гомонай смотреть на интере,чем {CENSORED} на 1+1
Chitaka
5553 дн. тому
ААААА, засада!!!! Опять заикания и паузы в эфире!!!!
prosto
5553 дн. тому
Ні, ну справді. От новину придумали!? Ще й жирним виділили. Щодня на ТБ хтось кудись йде, хтось кудись повертається. Хтось з декретної відпустки виходить, хтось почав роботу над якимось проектом. Мені здавалося, що вона просто підміняє когось. Не думав, що це така видатна особистість.
Shugai
5553 дн. тому
А хто така гомонай?
глиадаТч
5553 дн. тому
Тю, никто не спит, просто не смотрят всякое Интер. Случайно. наверное, заметили или Гомонай сама позвонила и спросила: "А шо такоэ? Я же ж уже жеж вернулозь! Чиво жеж вы жеж ни пишити жеж? Пра миня."
.
5554 дн. тому
Телекритика в очередной раз спит!!! Гомонай ведет єфир уже вторую неделю, с прошлого понедельника.
Яка радість!
5554 дн. тому
Є привід випити! Могла ж і не повернутись на Батьківщину!
Иванна
5554 дн. тому
Этот кошмар вернулся на "Интер"?! Из-за неё народ отказывался смотреть вечерние новости - более непрофессиональной и внешне неприятной ведущей нет на нашем далеко не профессиональном ТВ. Хорошо хоть хватило ума не допустить Гомонай к вечернему эфиру.
5554 дн. тому
Шо такое? Гомонайку отодвинули в пользу Юсупоффой? Непорядок! Вот вам Виталий Шевченко пальчиком погрозит! А шо Андрейка Шевченко сделает, и подумать страшно! Депутатским запросом по карьеристам и карьеристкам!
5554 дн. тому
Та какая люстрация, коллега? Он на плюсы имени Барбоса посмотрите - одни моськи остались, зубами держатся, всеми четырьмя лапами упираюцца...
Интер-моджахед
5554 дн. тому
Возмездие неизбежно. Их ждет люстрация.
ох..
5554 дн. тому
Та зашибись, Ганя с Амєріки прийихала! Там нашу Ганю нарэшти постригли и причесали. Хотя толку? Гомонай и в Африке Гомонай, НИ-КА-КА-Я....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду