«НУ-НС» вимагає від ВР створити тимчасову слідчу комісію для розслідування маніпуляцій у «Великих українцях»

21 Травня 2008
15182
21 Травня 2008
10:25

«НУ-НС» вимагає від ВР створити тимчасову слідчу комісію для розслідування маніпуляцій у «Великих українцях»

15182
«НУ-НС» вимагає від ВР створити тимчасову слідчу комісію для розслідування маніпуляцій у «Великих українцях»
Парламентська фракція «Наша Україна – Народна Самооборона» вимагає від Верховної Ради створити тимчасову слідчу комісію для розслідування маніпуляцій із голосами телеглядачів у телепроекті «Великі українці» («Інтер»). Про це заявила під час виступу із трибуни ВР народний депутат Ольга Герасим’юк.
 
У своєму виступі пані Герасим'юк назвала накрутку голосів за окремих персонажів проекту «поверненням ківаловщини» і заявила, що канал повинен нести відповідальність за обман телеглядачів. Суспільство, за її словами, «проковтнуло махінації», а телеканал «Інтер», заробивши на програмі, насправді роз’єднав суспільство. «Завдання парламенту – примусити найбільші комерційні канали нести відповідальність перед суспільством», - сказала вона. Ольга Герасим’юк також закликала журналістів, які знають про фальшування результатів проекту, говорити про це в телеефірі. Народний депутат Князевич закликав депутатів підписатись під офіційним листом до корпорації Бі-бі-сі, яка є власником прав на формат 100 Greatest Britons.
 
Нагадаємо, у своїй учорашній статті для «Української правди» шеф-редактор проекту «Великі українці» Вахтанг Кіпіані навів цифри, що ілюструють масове вкидання голосів за Ярослава Мудрого та Миколу Амосова. Тим часом генеральний продюсер телеканалу «Інтер» Ганна Безлюдна називає ці заяви «спекуляціями» і вбачає в них політичний підтекст.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15182
Читайте також
23.05.2008 15:14
Ольга Герасим'юк
, для «Детектор медіа»
17 558
23.05.2008 11:54
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
7 118
22.05.2008 14:04
Юрій Луканов
, для «Детектор медіа»
12 414
20.05.2008 14:47
Виктор Вирный, политолог, «Фундация Аналитической Мысли», Егор Стружкин, «Фраза»
4 860
19.05.2008 14:02
Михайло Бриних, «ПіК України»
10 518
Коментарі
15
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
украинские политики - VIPкопии шизоукраинцев
5815 дн. тому
А что ещё может выдать мозг шизоида? Политик-параноик был бы озабочен ОДНОЙ проблемой (неважно какой, в политике или экономике, просто личной эго-идеей), но Украина в массе своих граждан переживает шизоидное психическое расстройство. Это противоположность паранойе, многоочаговое умственное возбуждение совершенно не связанных с собой идиом. Тут тебе и НАТО и ВТО, голодоморы, пямятники тоталитаризма, УПА, "прорыв" и "поступь украинского экономического тигра".... теперь вот телепрограмма в насушнейших проблемах страны. Интересно, парламент скоро начнёт обсуждение телесериалов, и с каого именно теле-дерьма начнёт? Если президент "обращается к парламенту" из женского туалета, то удивляться уже нечему.
ттт
5815 дн. тому
Мы доиграемся с нашим хохлятским менталитетом - усраться, но не поддаться. Т.е. если выбрали когото, кого я не хочу - перевыборы. Может пора нам своего Пиночета заводить - может тогда в стране хоть кто-то займется делом, нафига нам такая Верховная Рада с такими "слугами народа"?
Интер-моджахеды
5815 дн. тому
Правильно! Долой Безлюдновщину! Фашиствующего менеджера - Анну Безлюдную - в отставку! Пусть едет создавать медиа-группы на Французской Ривьере, где у нее хатынка. Созановского - нотариусом в Куршавель. Хорошковского на историческую Родину на планете Татуин, выполнять мелкие поручения Джаббы Хата. Шустера обменять у путина на Бакая. Все, кто работал в этой группе - на биржу труда, без выходного пособия!
5815 дн. тому
Маразм крепчает...
киев
5815 дн. тому
табачника мером киева!!! и все будет как в "великих украинцах"!!!!!
Всеволод
5815 дн. тому
А всё как раз понятно. Ющенку нужен был повод для присвоения Бандере звания Героя и установки памятника - как раз к 100-летию. И Львову, значит, угодил бы перед выборами, и перед востоком есть оправдание: так решил народ, мол, назвав его самым великим украинцем. А тут взяли и сорвали гениальный план, не прошёл Бандера... М-да... Видимо проект вообще затевался под нужный Банковой результат, иначе не вижу в нем смысла вообще.
Ім'я
5815 дн. тому
Нє, хлопці, я торчу. Верховна Рада займеться питаннями комерційного шоу на приватному каналі. Ви шо там, взагалі з глузду зїхали? Це ж не всенародний референдум, блін, і навіть не вибори президента. Мудрий там чи не Мудрий - то не істина в останній інстанції. Це просто забава, шоу.
5815 дн. тому
Про що б іще турбувалися у парламенті? Більше ж немає проблем! Та й у суспільстві теж. Люди, схаменіться!
5815 дн. тому
НУНСу больше нечем заняться? Браво, Оля! А когда ты говорила о "больших каналах" ты , надеюсь, и 1+1 имела в виду?
эхо
5815 дн. тому
Все правильно: выбор народа нужно защитить. И если Мудрый останется на первом месте, то и слава Богу, но накрученные голоса необходимо вычесть. А вот шустрым табачникам в купе с Безлюдной надавать по сусалам, что бы больше не повадно было. По выражению табачника "трахнуть".
Дуже серйозно кажу
5815 дн. тому
Прошу також розслідувати маніпуляції щодо підсумків у програмах "Перший мільон" та "Караоке на майдані"
Левко
5815 дн. тому
Навіть у Луганську багато моїх друзів галасувало за пана Бандеру.Уявляю скількі голосів він насбирав в інших регіонах.
зритель
5815 дн. тому
Полностью согласна с пани Герасимьюк. Меня, как и ее, больше волнует проблема "возвращения киваловщины", чем инфляция, здравоохранение, образование и пенсионное обеспечение вместе взятые. Какое счастье, что у нас есть парламент и депутаты, которые могут решать насущные проблемы государства. А иначе, зачем мы их избирали?
Олег
5815 дн. тому
У ржавых тихо шифером шурша крыша едет не спеша.
Табачник
5815 дн. тому
З мене пляшка, пані Герасим`юк! Саме таким чином ми доведемо ідею "великих Українців" до повного абсурду :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду