У Комитета по вопросам свободы слова появилось 4 подкомитета, УНИАН

19 Червня 2002
1210
19 Червня 2002
13:25

У Комитета по вопросам свободы слова появилось 4 подкомитета, УНИАН

1210
У Комитета по вопросам свободы слова появилось 4 подкомитета, УНИАН
В структуре Комитета Верховной рады по вопросам свободы слова и информации создано четыре подкомитета, сообщил председатель комитета Николай Томенко сегодня на пресс-конференции. В частности, по его словам, создан подкомитет по кодификации законодательства, который ставит целью систематизацию законодательства в информационной сфере. Его возглавляет Валерий Мишура. Также создан подкомитет печатных СМИ во главе с Сергеем Гмырей, подкомитет электронных СМИ во главе с Владимиром Яворивским и подкомитет по вопросам телекоммуникаций, информационных систем и рекламе во главе с Александром Омельченко. Томенко отметил, что роль подкомитетов чрезвычайно важна в работе комитета. Он считает количество членов комитета - 13 - "хорошей цифрой для свободы слова".

Подробности


УНИАН (Украина)

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1210
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду