у бюлетень на виборах будуть включені близько 38 партій і блоків – ЦВК

15 Грудня 2005
579
15 Грудня 2005
18:48

у бюлетень на виборах будуть включені близько 38 партій і блоків – ЦВК

579
у бюлетень на виборах будуть включені близько 38 партій і блоків – ЦВК
За попередніми даними, у парламентських виборах 26 березня 2006 року візьмуть участь 38 партій і виборчих блоків.

Про це в четвер повідомив голова Центральної виборчої комісії Ярослав Давидович, повідомляє "Українська правда" з посиланням на "Інтерфакс-Україна"

За його словами, за попередніми даними Центвиборчкому, у виборах мають намір взяти участь 15 виборчих блоків, до складу яких увійшли 44 партії.

Ще 23 партії мають намір брати участь у виборах самостійно.

Таким чином, у виборах попередньо мають намір взяти участь 67 партій, тобто трохи більше половини всіх партій, зареєстрованих Мін'юстом, підкреслив голова ЦВК.

При цьому він висловив подив тим, що інші партії не беруть участі у виборчому процесі, оскільки основним видом їхньої статутної діяльності є саме участь у виборах.

Українська правда
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
579
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду