Розпочалася зустріч Глави держави з Державним секретарем США

7 Грудня 2005
725
7 Грудня 2005
10:42

Розпочалася зустріч Глави держави з Державним секретарем США

725
Розпочалася зустріч Глави держави з Державним секретарем США
Розпочалася зустріч Президента України Віктора Ющенка з Державним секретарем США Кондолізою Райс, яка перебуває в Україні в рамках європейського турне.

Сторони планують обговорити надання з боку США Україні статусу країни з ринковою економікою, вступ нашої держави до СОТ, сприяння США інтеграції України до Європейського Союзу та НАТО.

Віктор Ющенко та Кондоліза Райс обміняються думками з актуальних питань регіонального співробітництва та міжнародної політики, а також щодо шляхів зміцнення стратегічного партнерства між Україною і США в нових політичних умовах.

На початку зустрічі Глава держави запевнив, що високо цінує рівень стратегічної співпраці між Україною та США і задоволений поступом у відносинах двох держав, досягнутим у цьому році. Віктор Ющенко також подякував Кондолізі Райс за сприяння в скасуванні Сенатом США поправки Джексона-Веніка щодо України.

Зі свого боку, Державний секретар США заявила, що сподівається на подальший розвиток співпраці двох країн. Вона наголосила, що Сполучені Штати розглядають Україну як «важливу державу в серцевині Європи».

У зустрічі беруть участь Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк, Cекретар РНБОУ Анатолій Кінах, Глава Секретаріату Президента Олег Рибачук, Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Джон Гербст.

За інформацією Офіційного інтернет-представництва Президента України

Читайте також:

Знайомтесь: Держсекретар США Кондоліза Райс
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
725
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду