На разбившемся в Тегеране самолете летели журналисты

6 Грудня 2005
532
6 Грудня 2005
16:40

На разбившемся в Тегеране самолете летели журналисты

532
На разбившемся в Тегеране самолете летели журналисты
По предварительным данным, среди пассажиров разбившегося в Тегеране самолета С-130 кроме военных находились журналисты иранских СМИ. По некоторым сведениям, они летели освещать военные учения.

Военно-транспортный самолет С-130 Hercules разбился около часа дня по московскому времени, упав на жилой квартал Тегерана через несколько минут после взлета. Иранские СМИ уточняют, что самолет врезался в 10-этажный жилой дом. По приводившейся ранее информации, незадолго до катастрофы пилот сообщил о технических неполадках и запросил экстренную посадку, передает «Lenta.ru».

По разным сведениям, на борту С-130 находилось от 74 до 106 человек. Каких-либо сведений ни о погибших, ни о выживших нет. По предварительной информации из-под обломков пока извлечено 10 тел, однако власти предполагают, что погибли все находившиеся на борту.

О жертвах среди жителей дома, в который врезался самолет, пока также не сообщается. На место происшествия выехали три пожарных расчета, 20 машин скорой помощи и три спасательных вертолета. Место происшествия оцеплено, ведутся спасательные работы.

ForUm
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
532
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду