Розпочато проведення циклу освітніх семінарів для регіональних журналістів за підтримки компанії «АВК»

6 Грудня 2005
505
6 Грудня 2005
14:37

Розпочато проведення циклу освітніх семінарів для регіональних журналістів за підтримки компанії «АВК»

505
Розпочато проведення циклу освітніх семінарів для регіональних журналістів за підтримки компанії «АВК»
У Дніпропетровську проведено перший семінар про права споживачів в Україні для журналістів регіональних ЗМІ, які спеціалізуються на споживчій тематиці й ринках продуктів харчування. Захід відкрив цикл семінарів-тренінгів за участю представників державних, регулюючих і правозахисних організацій.

Освітні заходи проводяться Дніпропетровським обласним об'єднанням із захисту прав людини «Адвокат» за фінансової підтримки «АВК», як один із проектів-переможців конкурсу грантів компанії. Основна мета цього проекту - підвищення професійного рівня представників регіональних засобів масової інформації, зокрема, у висвітленні подій споживчої тематики.

На першому семінарі перед журналістами виступили експерти в сфері прав захисту споживачів: керівник Дніпропетровського обласного Головного управління у справах із захисту прав споживачів Наталя Зікрата, заступник директора Дніпропетровського регіонального державного науково-технічного центра стандартизації, метрології і сертифікації Олександр Вяткін, юристи-правозахисники - Світлана Торопчина-Агалакова, Юрій Безуглий і Тетяна Горенич. У заході взяли участь 23 журналіста з різних засобів масової інформації Дніпропетровська й Дніпропетровської області.

Журналіст дніпропетровської газети "Наше місто" Олена Місник сказала: «Читачі часто запитують ЗМІ про те, що необхідно робити в тих чи інших ситуаціях. Завдяки компетентним роз'ясненням ми зможемо надавати своїм читачам більш кваліфіковані матеріали про права споживачів. Зможемо із знанням справи відслідковувати резонансні конфліктні ситуації», - вважає вона.

За інформацією прес-служби "АВК"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
505
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду