Ющенко не поведе свою партію на вибори

6 Грудня 2005
636
6 Грудня 2005
17:33

Ющенко не поведе свою партію на вибори

636
Ющенко не поведе свою партію на вибори
Президент України Віктор Ющенко заявляє, що його ім'я не буде на чолі списку партії "Народний союз Наша Україна".

Про це Ющенко заявив журналістам у вівторок у Білій Церкві, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я хочу сказати, що, звичайно ж, не скористаюся цією можливістю, оскільки я хочу, щоб інші демократичні сили, які б приходили в український парламент у коаліції з "Нашою Україною", у коаліції з блоком "помаранчевих сил", щоб вони відчували також увагу президента", - заявив Ющенко.

"Щоб прізвище президента не розколювало наших політичних партнерів", - додав він.

"Я хочу сказати, що буду направляти усі свої зусилля, щоб демократичний блок політичних сил, що сповідують ідеали "помаранчевої революції", сповідають демократію для України, відчули підтримку президента. Вона буде від мене. Вона буде в моїй президентській позиції, оскільки це система моїх цінностей, для яких я служив, не залежно від назви партії, я готовий це продовжити", - сказав він.

Що стосується списку, то, за словами Ющенка, "очевидною річчю" є те, що "президент має представляти широке коло демократичних сил, а не бути представником якоїсь однієї партії. Упевнений, що від цього українська демократія тільки виграє", - заявив глава держави.

Як повідомлялося, у минулу суботу з'їзд НСНУ затвердив партійний список на вибори, який очолили Ющенко і прем'єр Юрій Єхануров (№1 і №2).

При цьому голова ради партії НСНУ Роман Безсмертний вважає, що рішення про присутність або не присутність у виборчому партсписку Ющенко має прийняти самостійно найближчим часом, як і інші представники виконавчої влади, включені до списку.

У списку партії НСНУ, за словами Безсмертного, поки присутні близько 20 міністрів, досить багато голів обладміністрацій.

Як відомо, НСНУ і ще п'ять партій створили передвиборчий Блок Ющенка "Наша Україна".

Українська правда

Читайте також:

Vox populi или пук-с во поле?

Янукович оголосив свою п'ятірку. Ахметов до неї не потрапив

Вот такой, с Божией помощью, поворот
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
636
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду