Деркач об'єднався з Морозом

15 Грудня 2005
703
15 Грудня 2005
17:29

Деркач об'єднався з Морозом

703
Деркач об'єднався з Морозом
Народний депутат Андрій Деркач увійшов до фракції Соціалістичної партії.

Про це повідомив на засіданні парламенту спікер Володимир Литвин.

Водночас сам Деркач в коментарі "Українській правді" не підтвердив і не спростував інформацію про те, що він також вступив до лав Соцпартії.

Водночас друга особа в соцпартії Йосип Вінський пояснив входження Деркача тим, що "він дозрів сприймати соціалістичні ідеї".

"Андрій Деркач вступив у соцпартію через первинний осередок у Дарницькому районі Києва. А після того, як він став членом партії, логічно, що він вступив до фракції", - додав Вінський.

"Політичні контакти між ним і мною були давно. Він був у Трудовій Україні, але вона розпалася", - пояснив Вінський і повідомив, що Деркач отримає місце у прохідній частині списку СПУ на виборах.

"Адже він є хорошим депутатом, діє професійно", - додав він.

На питання щодо ролі Деркача у плівках Мельниченка, Вінський відповів: "Що стосується Андрія, то по ньому у нас немає ніяких фактів. По його батьку є питання, але ж ми не приймаємо його до партії", - сказав Вінський.

Українська правда

Читайте також:

Вже вчора хотіли призначити головою НТКУ Тараса Аврахова? Геращенко спростовує цю інформацію

В Україні - буря. На екранах - розмови



З посади генерального директора ТРК “ЕРА” звільнено Юрія Захарченка. В.о. призначено Тараса Аврахова

ТРК „Ера” та УТ-1: питання залишилися

Війна за вплив на Перший національний



Телевидение в Украине



Яка вона, нова "Ера"?



Державне телебачення: ненадрукована арифметика



Конкурсні перегони за володіння п'ятьма годинами ефіру на першій “кнопці” національного телебачення завершились перемогою телекомпанії “Ера”

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
703
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду