Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 березня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 березня 2024 року

21 Березня 2024
207

Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 березня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
207
Харчування у ЗСУ та столичне метро.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 березня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 березня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «1+1», ICTV/СТБ, «Рада».

Блоків «Інтера» та «Ми — Україна» в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці працювала команда Суспільного. Повторили частину гостьової студії попередньої доби та показали низку інтерв’ю регіональних філій.

З очільником держагенції «Державний оператор тилу» Арсеном Жумадділовим у гостьовій студії «1+1» говорили про закупівлю яєць для армії за ціною 4,93 грн за одну штуку, замість 17 грн, як було минулого року. Він сказав, що на продукти встановили граничні ціни, відповідно до їхньої вартості у супермаркетах. Також за новою системою передбачено зниження ціни продукції, якщо вона дешевшатиме у магазинах.

Про депутатські декларації говорили з парламентською аналітикинею громадської організації «Рух Чесно» Вікторією Олійник. Вона розповіла, про коштовні придбання народних депутатів.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ про демографічну ситуацію розповідав заступник директора Інституту демографії та соціальних досліджень імені Птухи НАН України Олександр Гладун. Він вважав, що підтримку родинам необхідно надавати  до досягнення дітьми 18 років. Зокрема, можна надавати ваучери на навчання, знижувати вартість комунальних та податків.

Володимир Фесенко, політичний коментатор, вважав, що парламентської кризи немає, є лише проблеми з присутністю депутатів та голосуванням. Також він прокоментував ситуацію з американською допомогою для України. 

Із Брюсселю до нацмарафону включався прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. Він розповів про результати візиту, а також про домовленості між українським урядом та Євросоюзом. 

У блоці «Ради» скандал з колишнім очільником київського метрополітену Віктором Брагінським обговорювали з головою громадської організації «Офіс трансформації» Максимом Бахматовим. Він сказав, що його організація два роки тому провела власне розслідування по Брагінському і що усі комунальні підприємства ще гірші, ніж метро. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
207
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду