Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 січня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 січня 2024 року

29 Січня 2024
314

Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 січня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
314
Міжнародна підтримка та борги за електрику.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 січня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 січня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «1+1», Суспільне.

Блоків «Інтера», ICTV/СТБ та «Ради» в національному етері цієї доби не було.

У блоці телеканалу «Ми — Україна» про конфіскацію заморожених російських активів та підтримку України говорили з політичним оглядачем Петром Олещуком.  Він сказав, що допомога для України стала предметом політичних дискусій у США. Наразі її використовують для американських виборів. Проте ця боротьба має завершитись достатньо оперативно.

Про ситуацію на окупованих територіях говорили з міським головою Мелітополя Іваном Федоровим. Він розповів, що росіяни активно працюють з дітьми, розповідають підліткам свою версію війни проти України.

Вступ України до ЄС та синхронізацію законодавств коментувала народна депутатка Марія Мезенцева («Слуга народу»).

Показали й новий випуск програми «Параграф», у якому йшлося про бій під Крутами, що відбувся у 1918 році. Гостями студії були історик Василь Павлов та історик й речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов

Також у блоці «Ми — Україна» повторили підсумковий випуск новин та інтерв’ю з очільником Національного банку України Андрієм Пишним, які були в етері попередньої доби. Загалом команда телеканалу працювала в етері марафону дванадцять годин.

У блоці «1+1» про ситуацію на передовій та бойові дії говорили з військовим оглядачем Олександром Мусієнком.

Директор аналітично-дослідницького центру «Інститут міста» у гостьовій студії Суспільного говорив про борги та ймовірне відключення електроенергії боржникам.

Про падіння російського літака Іл-76 говорили з політичним оглядачем Вадимом Денисенком. Він сказав, що росіяни приховують інформацію про літак й не дають можливості створити міжнародну групу, яка розслідуватиме ситуацію.

Підсумковий випуск новин цього тижня готувала команда телеканалів ICTV та СТБ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
314
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду