Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 січня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 січня 2024 року

25 Січня 2024
273

Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 січня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
273
Страйки європейських фермерів та прем’єра фільму «Як там Катя?»
Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 січня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 січня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «1+1», ICTV/СТБ, «Рада».

Блоків «Інтера» та «Ми — Україна» в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда Суспільного. Повторили частину гостьової студії та підсумковий випуск новин попередньої доби, а також показали низку інтерв’ю регіональних філій.

Протягом першої години блоку «1+1» повторили випуск «Нічної варти», яка вперше була в етері 13 січня 2024 року. Гостями студії були: історикиня Аліна Понипаляк та член Спілки кінокритиків України Ігор Кромф.

З кореспонденткою ТСН Юлією Кірієнко говорили про Курахове та вплив війни на місцевих жителів. Також журналістка розповідала про роботу військових. До розмови приєднався й керівник поліції міста Курахове Артем Щусь.

У блоці «1+1» показали інтерв’ю з головою Служби зовнішньої розвідки України у 2020-2021 роках Валерієм Кондратюком. Він говорив, що раніше США не вважали за можливе отримувати інформацію про Росію з України, оскільки враховували російські впливи. Проте наразі ставлення змінюється.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ про прем’єру фільму «Як там Катя?» говорили з виконавицею головної ролі Анастасією Карпенко та режисеркою Крістіною Тинькевич.

Міністерка економіки України Юлія Свириденеко розповідала про захист бізнесу від тиску силовиків. Ще вона прокоментувала ймовірний страйк підприємств, які об’єднані організацією «Маніфест 42». А міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський розповідав про протест польських фермерів. За його словами, польський страйк не поодинокий і подібні страйки були в різних країнах.


У блоці «Ради» про мобілізацію говорили з народним депутатом Єгором Чернєвим («Слуга народу»). Він розповів, що для покращення законопроєкту опрацьовували пропозиції як від цивільних, так і від військових.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
273
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду