detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
29.01.2024 09:36
Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 січня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 січня 2024 року
Міжнародна підтримка та борги за електрику.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «1+1», Суспільне.

Блоків «Інтера», ICTV/СТБ та «Ради» в національному етері цієї доби не було.

У блоці телеканалу «Ми — Україна» про конфіскацію заморожених російських активів та підтримку України говорили з політичним оглядачем Петром Олещуком.  Він сказав, що допомога для України стала предметом політичних дискусій у США. Наразі її використовують для американських виборів. Проте ця боротьба має завершитись достатньо оперативно.

Про ситуацію на окупованих територіях говорили з міським головою Мелітополя Іваном Федоровим. Він розповів, що росіяни активно працюють з дітьми, розповідають підліткам свою версію війни проти України.

Вступ України до ЄС та синхронізацію законодавств коментувала народна депутатка Марія Мезенцева («Слуга народу»).

Показали й новий випуск програми «Параграф», у якому йшлося про бій під Крутами, що відбувся у 1918 році. Гостями студії були історик Василь Павлов та історик й речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов

Також у блоці «Ми — Україна» повторили підсумковий випуск новин та інтерв’ю з очільником Національного банку України Андрієм Пишним, які були в етері попередньої доби. Загалом команда телеканалу працювала в етері марафону дванадцять годин.

У блоці «1+1» про ситуацію на передовій та бойові дії говорили з військовим оглядачем Олександром Мусієнком.

Директор аналітично-дослідницького центру «Інститут міста» у гостьовій студії Суспільного говорив про борги та ймовірне відключення електроенергії боржникам.

Про падіння російського літака Іл-76 говорили з політичним оглядачем Вадимом Денисенком. Він сказав, що росіяни приховують інформацію про літак й не дають можливості створити міжнародну групу, яка розслідуватиме ситуацію.

Підсумковий випуск новин цього тижня готувала команда телеканалів ICTV та СТБ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY