Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 лютого 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 лютого 2024 року

3 Лютого 2024
221

Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 лютого 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
221
Захист бізнесу та регулювання азартних ігор.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 лютого 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 лютого 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Рада», «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону чергувала команда телеканалу «Інтер». При цьому  протягом перших трьох годин етеру транслювали дискусійно-гостьову студію «Ради». Далі повторили частину етеру попередньої доби.

Про ситуацію в тимчасово окупованому Маріуполі у гостьовій студії  телеканалів ICTV та СТБ говорили з радником міського голови міста Петром Андрющенком.

Народний депутат Данило Гетманцев («Слуга народу») коментував ліквідацію Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей. Він сказав, що пропозиція Уряду полягає в автоматизації та мінімізації людського втручання. І що держава у 2023 році отримала 10,5 мільярдів гривень надходжень з цієї сфери. Крім того, Гетманцев говорив про загальну детінізацію української економіки.

Законопроєкт про мобілізацію обговорювали з начальником управління преси та інформації Міністерства оборони України Ілларіоном Павлюком. Той сказав, що багато норм пов’язані між  собою й, аби запустити ротації, необхідно покращити набір до війська.

Ведучий новинної студії ICTV та СТБ Орест Дрималовський повідомив, що він долучається до Збройних сил України.

У блоці «Ради» про виділення Україні 50 мільярдів євро говорили з політичним коментатором Георгієм Біркадзе. Він сказав, що цього року Україна отримає 21 мільярд євро воєнної допомоги від Євросоюзу, а також 17 мільярдів доларів від інших союзників.

Нардеп Олексій Леонов («Слуга народу») розповідав про захист бізнесу від утисків. Він сказав, що «коли починають душити бізнес — може задихнутись держава». І що президент прийняв правильне рішення щодо допомоги підприємцям. Зокрема, мова йшла про створення Ради з питань підтримки підприємництва в умовах воєнного стану та Всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні».


У блоці «1+1» показали новий випуск подкасту «Слон» за участі журналіста Іллі Кабачинського та міністра цифрової трансформації Михайла Федорова. Під час програми говорили про штучний інтелект та його вплив на світ. Зазначимо, що подкаст виходить на YouTube-каналі «Дія».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
221
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду