Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 січня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 січня 2024 року

26 Січня 2024
260

Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 січня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
260
Допомога від США та засідання ПАРЄ.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 січня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 січня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», Суспільне, «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Рада». Повторили частину етеру попередньої доби.

З нардепом Олексієм Леоновим («Слуга народу») у гостьовій студії телеканалу «Ми — Україна» говорили про відносини між Україною та Румунією. Він сказав, що Румунія — найбільший альтернативний експортний маршрут для українського зерна. Також він закликав створити робочу групу, яка могла би підтримувати контакти між фермерами обох країн та сприяти експорту українського зерна.

У блоці Суспільного про втрати російської армії та бої на Авдіївському напрямку говорили з військовим оглядачем Владиславом Селезньовим.

Про фінансову допомогу від США розмірковували народні депутати Данило Гетманцев («Слуга народу») та Іван Крулько («Батьківщина»). Гетманцев сказав, що Україна розраховує на допомогу в сумі одинадцять мільярдів доларів і ці гроші надходитимуть протягом усього року. Проте ця сума все ще не остаточна, бо її до кінця не затвердили й перемовини ведуться.

Далі про допомогу США розповіла кореспондентка української служби «Голосу Америки» Катерина Лісунова, а прокоментував тему політичний оглядач Тарас Загородній. Він вважає, що Європа не матиме великого бажання передати Україні заморожені російські гроші.

Про засідання Парламентської асамблеї Ради Європи говорили народна депутатка Олена Хоменко («Слуга народу») та нардеп Сергій Соболєв («Батьківщина»).


У блоці «Інтера» про протести європейських фермерів говорили з народним депутатом Дмитром Соломчуком («Слуга народу»). Він сказав, що уряд Польщі підтримує Україну, оскільки розуміє вплив війни. Проте опозиційні політики та аграрії скористались протестами, аби отримати додаткове фінансування.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
260
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду