Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 січня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 січня 2024 року

30 Січня 2024
188

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 січня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
188
Підвищення народжуваності та український бізнес.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 січня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 січня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «1+1», ICTV/СТБ.

Блоків «Інтера», «Ми — Україна» та Суспільного в національному етері цієї доби не було.

У блоці телеканалу «Рада» про дипломатичні відносини між Україною та Угорщиною говорили з політичним оглядачем Олегом Лісним. Він сказав, що Угорщина обслуговує інтереси країни-агресорки. Проте Україна — цивілізована держава і прагне до цивілізованого діалогу. Ба більше, важливо не доводити ситуацію до санкцій проти Угорщини й допомогти їй самій не потрапити під них.

Про ситуацію на передовій та перебіг бойових дій говорили з речником Генерального штабу ЗСУ Андрієм Ковальовим, речником командування Повітряних сил ЗСУ Юрієм Ігнатом та пресофіцером Сухопутних військ Володимиром Фітьо.

Олексій Леонов, народний депутат від «Слуги народу», розповідав про відновлення декларування. Він пояснив, які дані будуть закриті, а які оприлюднені публічно, з урахуванням безпекової ситуації. 

Про підтримку бізнесу розмірковував політичний коментатор Георгій Біркадзе. Він сказав, що влада має спілкуватись з бізнесом для кращої взаємодії.

У блоці «1+1» про тривалість життя в Україні говорили з лікаркою Оленою Комар. Вона сказала, що не кожен сімейний лікар пропонує чоловікам регулярно проходити обстеження, але після 40 років це необхідно. Найчастіше чоловіки помирають від серцево-судинних та онкологічних захворювань.

Тему бізнесу коментували заступник міністра економіки Олексій Соболєв та виконавча директорка «Спілки українських підприємців» Катерина Глазкова.


Михайло Подоляк, радник керівника Офісу президента, у гостьовій студії телеканалів ICTV та СТБ говорив про світову ізоляцію Росії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
188
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду