Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 січня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 січня 2024 року

22 Січня 2024
320

Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 січня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
320
Справа Ігоря Мазепи, податок на розкіш та інтерв’ю Олени Зеленської.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 січня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 січня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», Суспільне, «Інтер», «Ми — Україна».

Блоків ICTV/СТБ та «Ради» в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці «1+1» повторили випуск «Нічної варти», який показували 17 січня, а також дискусійну студію попередньої доби.

У гостьовій студії про ймовірні податки на розкіш та на зарплату понад 20 тисяч гривень дискутували народні депутати Ярослав Железняк («Голос») та Михайло Цимбалюк («Батьківщина»). Железняк сказав, що ніякі подібні податкові ініціативи не розглядаються та не плануються розглядатись. Також він сказав, що подібні податки не розв'яжуть проблему нестачі грошей.

Закон про мобілізацію коментували народні депутати Єгор Чернєв («Слуга народу») та Вадим Івченко («Батьківщина»). Обидва зійшлись на тому, що уряд вніс законопроєкт, який викликав багато питань не лише у нардепів, а й у самих міністрів. 

Про справу Ігоря Мазепи говорили з його адвокатом Артемом Крикоуном-Трушем. Він сказав, що на всі ухвали про обрання запобіжного заходу подадуть апеляції. На початку розмови ведуча зазначила, що представники Державного бюро розслідувань та Генеральної прокуратури не змогли долучитись до розмови. Далі цю тему також обговорили з економічним оглядачем Андрієм Яніцьким.

У блоці «Інтера» з воєнним кореспондентом телеканалу Русланом Смєщуком говорили про оборону Донецького аеропорту та його захисників. Далі до розмови долучився полковник ЗСУ та учасник тодішніх боїв Євген Межевікін.

Про соціальні та політичні настрої в Росії у гостьовій студії «Ми — Україна» розмірковував радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк. Він сказав, що російська влада прямо заявляє про те, що хоче захопити українські території й повністю знищити Україну, як нашу державність, так і громадян. Тому наразі переговори — спроба заморозити війну й можливість Росії відновити сили.


Також в етері «Ми — Україна» показали інтерв’ю з дружиною президента України Оленою Зеленською. Та інтерв’ю з міністром енергетики Германом Галущенком.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
320
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду