Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 січня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 січня 2024 року

21 Січня 2024
209

Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 січня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
209
Виробництво БПЛА та Віктор Пінчук.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 січня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 січня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Рада», «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного в національному етері цієї доби не було.

У блоці «Інтера» показали новий випуск програми «Обличчя», гостем якої був військовослужбовець та заслужений майстер спорту України з таїландського боксу Василь Сорокін.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ показали сюжет з ознаками замовності про український сніданок у Давосі, який, за словами ведучого, «традиційно організував український бізнесмен та філантроп Віктор Пінчук». Пінчука додали в сюжет як одного з коментаторів, протитрувавши так само, як його назвав ведучий. Нагадаємо, що Віктор Пінчук — власник холдингу StarLight media, до якого входять телеканали ICTV та СТБ.

Про відновлення житла українців у гостьовій студії говорили з народною депутаткою Оленю Шуляк («Слуга народу»). Вона сказала, що є випадки, коли не власники житла звертаються за компенсацією, але шахрайські дії не проходять.

Про глобальний Саміт миру в гостьовій студії телеканалу «Рада» говорили з народним депутатом Денисом Масловим («Слуга народу»). Він пояснив, чому для проведення заходу обрали Швейцарію та розповів про важливість комунікації з Китаєм. За словами Маслова, Саміт має стати кульмінаційною подією для попередніх зустрічей щодо «Формули миру». Також гість сказав, що Китай хоче, аби світ був біполярним, тому його позиція важлива для врегулювання всіх конфліктів у світі.

З генеральним директором Оператора ГТС України Дмитром Липою говорили про створення нового газотранспортного коридору. Він розповів про важливість України у транспортуванні газу, оскільки наша країна має найбільші газосховища у Європі.

У блоці «1+1» про виробництво БПЛА говорили з Володимиром Яценком. Він вважає, що виготовити мільйон дронів за рік не проблема, це задача, яка під силу тисячі працівників. Нагадаємо, що Яценко – співзасновник Monobank та один з колишніх топменеджерів «ПриватБанку» часів Ігоря Коломойського.


У дискусійній студії говорили з міжнародними оглядачами Русланом Осипенком, Валерієм Клочком та Олександром Краєвим, а також депутатом Європарламенту Пятрасом Ауштрявічусом та  депутатом округу РОК (США) Юрієм Рашкіним.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
209
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду