Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 січня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 січня 2024 року

16 Січня 2024
226

Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 січня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
226
Диктатура Лукашенка та форум у Давосі.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 січня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 січня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «1+1», Суспільне.

Блоків «Інтера», ICTV/СТБ та «Ради» в національному етері цієї доби не було.

У блоці «Ми — Україна» з білоруським опозиціонером Андрієм Курейчиком говорили про те, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заборонив судити себе та своїх синів. Так він намагається створити механізми захисту, аби нова влада не змогла вплинути на нього. На думку гостя, жодних проблем зі скасуванням подібних законів у майбутньому не буде. 

Стосунки України та Великобританії й Безпекову угоду між країнами коментували політичні оглядачі Дмитро Левусь, Геннадій Дубов та Олексій Буряченко.

Про економічні настрої українців говорили зі співзасновником Центру економічного відновлення Андрієм Длігачем. Він сказав, що зі споживчими настроями пов’язані очікування бізнесу, проте настрої самого бізнесу набагато гірші, ніж настрої споживачів. Тому бізнес швидше скорочуватиме інвестиції, контракти та не найматиме нових співробітників.

Про потребу ЗСУ у людях говорили з військовослужбовцем Олександром Ябчанкою. Показали й інтерв’ю з військовою медикинею Анною з позивним «Лисичка».

Повторили підсумковий випуск новин попередньої доби, інтерв’ю з прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем та віцепрем’єр-міністеркою Ольгою Стефанішиною. Зазначимо, що цього дня телеканал «Ми — Україна» працював в етері національного марафону протягом дванадцяти годин.

Про початок Всесвітнього економічного форуму у Давосі у гостьовій студії Суспільного говорили з Андрієм Длігачем та політичним оглядачем Миколою Давидюком. А конфіскацію заморожених російських активів обговорили зі старшим науковим співробітником аналітичного центру Atlantic Council Андерсом Аслундом.

 

Підсумковий випуск новин цього тижня готувала команда телеканалів ICTV та СТБ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
226
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду