Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 січня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 січня 2024 року

17 Січня 2024
611

Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 січня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
611
Шкільні спортивні змагання та конференція в Давосі.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 січня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 січня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «1+1», ICTV/СТБ.

Блоків «Інтера», «Ми — Україна» та Суспільного в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону показали запис засідання Верховної Ради, повторили інтерв’ю з керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком, яке було в етері 12 січня цього року, а також розмову з радником Єрмака Михайлом Подоляком, яку вже показували 11 січня.

Про мобілізацію говорили з виконавчим директором Української гельсінської спілки з прав людини Олександром Павліченком. Він вважає, що необхідно встановити чіткі правила для усіх військовозобов'язаних, а з формуванням резерву запізнились на майже два роки. 

Народна депутатка Ірина Борзова («Слуга народу») розповідала про всеукраїнську програму «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Фактично, це нова назва для шкільних змагань, які проходять на різних адміністративних рівнях. Представляючи гостю, ведучі фактично процитували дисклеймер, що програму реалізовують місцеві адміністрації за ініціативи президента. Про президентську ініціативу нагадала й народна депутатка.

Політичний коментатор Георгій Біркадзе розмірковував про стан справ в українській економіці. А народна депутатка Олена Шуляк («Слуга народу») знову розповідала, як отримати житлові сертифікати. Зазначимо, що команда телеканалу «Рада» працювала в етері протягом дванадцяти годин.

У блоці «1+1» про конференцію в Давосі говорили з президенткою фонду Western NIS Enterprise Fund Ярославою Джонсон. Вона сказала, що той запал на підтримку України, який був раніше, знизився. Тому важливо його постійно підживлювати, зокрема й під час міжнародних конференцій. Крім того, гостя вважала, що Україна стала заручницею внутрішньополітичної ситуації в США.

З журналістом Юрієм Ніколовим говорили про спробу невідомих людей прорватись до його квартири. Більше про провокацію проти журналіста читайте на «Детекторі медіа».

Спільну пресконференцію президента України Володимира Зеленського та президентки Швейцарії Віоли Амгерд показали у блоці ICTV та СТБ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
611
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду