Про що говорили в етері спільного телемарафону 16 січня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 16 січня 2024 року

18 Січня 2024
212

Про що говорили в етері спільного телемарафону 16 січня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
212
Знищення російських літаків та форум у Давосі.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 16 січня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 16 січня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «Ми — Україна», Суспільне.

Блоків «Ради» та «1+1» в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювали команди телеканалів ICTV та СТБ. Повторили частину етеру попередньої доби: гостьову студію та підсумковий випуск новин.

З політичним оглядачем Максимом Джигуном у гостьовій студії «Інтера» говорили про Україну на міжнародній арені. Він сказав, що велика війна дала можливість повернути Україні дипломатичні позиції та стати глобальним гравцем. Після розпаду СРСР усі посольства та налагоджені дипломатичні зв’язки Росія лишила за собою й тепер Україна фактично будує їх наново.

У блоці «Ми — Україна»  про збиття російських літаків говорили з військовим оглядачем Денисом Поповичем. Він сказав, що наразі ніхто не знає, скільки літаків має Росія. І чи мають росіяни можливість замінити персонал, який працював на літаках. 

Андрій Вітренко, депутат Київської міської ради від «Слуги народу», розповідав про утримання столичного метро та його вартість. Також він критикував представників міської влади, які не змогли за 2023 рік використати 8 мільярдів гривень.

У блоці «Ми — Україна» показали пряму трансляцію виступу президента України Володимира Зеленського на Всесвітньому економічному форумі у Давосі.


Генпрокурор України Андрій Костін у студії Суспільного говорив про важливість перемоги над Росією у юридичній площині, аби притягти агресора до відповідальності. Також він сказав, що важливо створити трибунал, який дозволить покарати вище російське керівництво разом із Володимиром Путіним.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
212
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду