Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 січня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 січня 2024 року

14 Січня 2024
250

Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 січня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
250
Порятунок металургії та візит Ріші Сунака.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 січня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 січня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Рада», «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного в національному етері цієї доби не було.

У програмі «Обличчя» телеканалу «Інтер» говорили з психологинею Тетяною Давидовською. Вона розповідала про роботу з дітьми та адаптацію дитячої психіки до нових викликів та умов життя.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ показали сюжет з ознаками ззамовності про «потужні металургійні підприємства», зокрема «АрселорМітал Кривий Ріг» та «Інтерпайп». Обидва підприємства відвідала міністерка економіки Юлія Свириденко. Нагадаємо, що «Інтерпайп» належить родині Пінчуків, так само як і телеканали ICTV та СТБ, які входять до медіагрупи StarLight media.

Закон про мобілізацію обговорили з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком. Він сказав, що закон необхідно змінювати й оновлений варіант буде прийнято. А також стверджував, що низка депутатів продовжують грати у політичний процес.

У блоці «Ради» показали інтерв’ю про візит Володимира Зеленського до країн Балтії. Результати поїздки коментував керівник Офісу президента Андрій Єрмак. Розмова з ним тривала 15 хвилин. Зазначимо, що, за словами ведучого, це був ексклюзивний матеріал телеканалу.

Про блокування пунктів перетину кордону говорили з нардепом Олексієм Леоновим («Слуга народу»). Він описував важливість логістичного сполучення для українського бізнесу. 

Також у блоці «Ради» показали виступ прем’єр-міністра Великої Британії Ріші Сунака у Верховній Раді України.


У блоці «1+1» показали інтерв’ю з міністром енергетики Германом Галущенко. Говорили про ймовірні відключення та ситуацію в українській енергетиці. Головною темою дискусійної студії був законопроєкт про мобілізацію. Його обговорювали з політичним оглядачем Володимиром Фесенком, військовослужбовцем та депутатом Київської міської ради Юрієм Федоренком («Слуга народу»), й військовослужбовцем та нардепом Романом Лозинським («Голос»).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
250
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду