Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 серпня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 серпня 2023 року

31 Серпня 2023
496

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 серпня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
496
Ініціативи президента та відновлення декларацій.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 серпня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 серпня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «Ми — Україна», Суспільне.

Блоків «Ради» та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону працювали команди телеканалів ICTV та СТБ. Протягом шести годин показували повтори етеру попередньої доби. Зокрема, підсумковий випуск новин та частину гостьової студії.

Із виконавчий директор Українського інституту майбутнього Вадимом Денисенком у блоці «Інтера» говорили про наслідки війни для Володимира Путіна. Він розповів, що Путін вже боїться виїжджати з країни, зокрема відмовився відвідати саміт БРІКС. Також Денисенко сказав, що лише Україні вдалось домогтись санкцій проти президента країни, яка має ядерне озброєння.

Про інвестиції та нових інвесторів в Україні говорили з виконавчим директором UkraineInvest Сергієм Цівкачем. Він сказав, що наразі влада працює над залученням інвестицій і надає однакові можливості як українським, так й іноземним інвесторам.

У блоці «Ми — Україна» з народним депутатом Віталієм Безгіним («Слуга народу») говорили про Конгрес місцевих та регіональних влад. Він сказав, що це найдієвіший майданчик для комунікації представників влади різних рівнів, а також відзначив ініціативи президента. Зазначимо, що протягом розмови на екрані була плашка з текстом: «Конгрес місцевих та регіональних влад при президентові України доводить свою ефективність».

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр розповідала про ситуацію на передовій, хід бойових дій та поведінку російських військових.


Про відновлення декларування говорили з головою Національного агентства з питань запобігання корупції Олександром Новіковим. Він сказав, що в Україні найбільша кількість декларацій у світі й відповідно цей інструмент дієвий. Проте, щоб досягти результатів у боротьбі з корупцією, треба аби декларування знову запрацювало й було відновлено покарання для порушників.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
496
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду