Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 серпня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 серпня 2023 року

29 Серпня 2023
448

Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 серпня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
448
Інтерв’ю Володимира Зеленського та російські наративи у світі.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 серпня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 серпня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «1+1», Суспільне.

Блоків «Інтера», ICTV/СТБ та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

У блоці «Ми — Україна» з політичним оглядачем Валентином Гладких говорили про загибель Євгенія Пригожина. Він сказав, що, якщо навіть повірити в конспірологічну теорію, що Пригожин живий, це все одно нічого не змінить для України. Оскільки колективний Пригожин із повстаннями знищений. Після появи інформації про перемогу в поєдинку боксера Олександра Усика, Гладких в етері привітав його з перемогою й, розмірковуючи про минулі погляди боксера, сказав, що всі люди можуть помилятись. Далі з ним говорили про те, як війна змінює суспільство й тих, хто вихваляється порушенням законів.

Також у нічному блоці марафону показали повтор підсумкового випуску новин попередньої доби.

Зростання цін на пальне обговорювали з головою громадської організації «Інституту економічних досліджень та політичних консультацій» Ігорем Бураковським. А з істориком Василем Павловим говорили про просування російських наративів у світі та небажання канцлера Німеччини Олафа Шольца забороняти російську культуру.

Загалом команда телеканалу «Ми — Україна» працювала в етері національного марафону цієї доби дванадцять годин.

У блоці Суспільного показали повну версію інтерв’ю журналістки «1+1» Наталії Мосейчук з президентом України Володимиром Зеленським. Говорили про минуле інтерв’ю, корупцію в країні, міжнародну політику, реформи та ймовірні вибори. Зокрема, президент сказав, що не хотів би фантазувати про життя без виборів і не хоче, щоб люди думали про те, що влада тримається за місця. Тому особисто він за проведення виборів, можливо навіть протягом року.

Підсумковий випуск новин цього тижня готували команди телеканалів ICTV та СТБ.


Про ймовірну зустріч президента Туреччини Реджепа Ердогана та президента Росії Володимира Путіна говорили з політичним оглядачем Олегом Лісним.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
448
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду