detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
23.05.2023 12:03
Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 травня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 травня 2023 року
Саміт «Великої сімки» та законопроект про інститут реєстрованих партнерств.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «1+1», Суспільне.

Блоків «Інтера», ICTV/СТБ та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

У блоці телеканалу «Ми — Україна» про обхід Росією санкцій та співпрацю з Казахстаном говорили з шеф-редактором видання «The Insider» Романом Доброхотовим.

З фактчекеркою Альоною Романюк говорили про російську пропаганду. Гостя сказала, що росіяни переслідують дві основні мети: пересварити та налякати українців.

Про міжнародну політику та дипломатію говорили з політичними оглядачами Олексієм Буряченком, Дмитром Левусем та Богданом Ференсом. Також про саміт «Великої сімки» та зустріч Зеленського й Байдена говорили з кореспондентом телеканалу «Інтер» Дмитром Анопченком, речником президента України Сергієм Нікіфоровим, політичними оглядачами Антоном Кучухідзе та Тарасом Загороднім.

У блоці «1+1» показали пряму трансляцію пресконференції Володимира Зеленського із саміту «Великої сімки».

Про оборону Бахумта у блоках телеканалів «Ми — Україна» та «1+1» говорили з військовослужбовцем на позивний Хасан. Також до студії «плюсів» доєдналась кореспондентка ТСН Юлія Кирієнко. Вона разом із військовим коментувала використання дронів на передовій.

З народною депутаткою Інною Совсун («Голос») та військовою і представницею ЛГБТплюс-спільноти на позивний Макс обговорювали проєкт Закону про інститут реєстрованих партнерств. Військова розповіла, що Закон необхідний для того, аби дати представникам ЛГБТплюс-спільноти, які воюють, юридичний захист.


У блоці Суспільного запровадження накопичувальної пенсійної системи коментували народний депутат Юрій Камельчук («Слуга народу») та колишній міністр соціальної політики Павло Розенко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY