Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 травня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 травня 2023 року

11 Травня 2023
840

Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 травня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
840
Амбасадори United 24 та представництво Офісу президента.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 травня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 травня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «1+1», ICTV/СТБ, «Рада».

Блоків «Інтера» та «Ми — Україна» цієї доби в національному етері не було.

Нічний шестигодинний блок марафону, у якому працювала команда Суспільного, складався з повторів. Показали частину етеру попередньої доби та низку інтерв’ю, які були в етері 22 і 27 квітня та 6 травня 2023 року.

Протягом першої години блоку «1+1» показали повтор ток-шоу «Нічна варта», яке було в етері 6 травня. Ведучі з гостями говорили про захист української культури від російського впливу.

З народним депутатом Олександром Маріковським («Слуга народу») говорили про його бійку з представником Росії під час засідання парламентської асамблеї «Чорноморського економічного співробітництва». Зазначимо, що бійка відбулась ще 4 травня. І в гостьовій студії телеканалу «Рада», наприклад, із депутатом вже говорили про неї 5 травня.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ говорили з журналісткою Associated Press Василісою Степаненко. Вона розповіла про свою роботу в Маріуполі, пошук героїв матеріалів, інформації. Нагадаємо, що українські журналісти Чернов, Малолєтка і Степаненко отримали Пулітцерівську премію за репортажі з Маріуполя.

Співачка Джамала включалась, аби розповісти про свій новий альбом «Qirim».

У блоці Ради показали інтерв’ю з українським футболістом Андрієм Шевченком, який став першим амбасадором фандрейзингової платформи United 24. Раніше, цього дня, у блоці «1+1» показали інтерв’ю зі ще одним амбасадором платформи актором Лієвом Шрайбером.

Про парад та святкування 9 травня в Росії у гостьовій студії телеканалу «Рада» говорили з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком. Загалом він провів у студії понад 50 хвилин. Зазначимо, що Подоляк, згідно з опитуванням фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва, посів друге місце у переліку людей, які найбільш фахово висвітлюють війну. 


Крім того, у блоці «Ради» цього дня показали компліментарне інтерв’ю із заступником керівника Офісу президента Дмитром Кулебою. Останнє питання ведучого Назара Довгого звучало так: «Ті, хто з вами співпрацював, характеризують вас як досвідченого менеджера та контактну людину. Ви себе надалі вбачаєте де?» Кулеба відповів, що буде на тому місці, яке визначить президент. Та додав, що щасливий мати честь стояти поруч із нашими людьми.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
840
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду