Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 квітня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 квітня 2023 року

15 Квітня 2023
1319

Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 квітня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1319
Чорноморська безпекова конференція та піар у Дніпрі.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 квітня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 квітня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: «1+1», «Інтер», ICTV/СТБ, «Ми — Україна».

Блоків «Ради» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У блоці «1+1» показали новий випуск програми «Нічна варта». З держуповноваженою Антимонопольного комітету України у 2015-2019 роках Агією Загребельською говорили про міжнародні компанії, які продовжують працювати з Росією. Цей випуск показали у блоці двічі. Крім того, повторили частину етеру попередньої доби, зокрема, підсумковий випуск новин. Під час показу новин плашки «повтор» на екрані не було.

Керуючий партнер «Національної антикризової групи» Тарас Загородній у блоці «Інтера» коментував міжнародну допомогу Україні та співпрацю з США. Також із ним обговорили спроби Росії порушити взаємодію України з партнерами. Загалом Загородній пробув у студії понад 30 хвилин.

Про співпрацю України та Європарламенту у гостьовій студії «Інтера» говорили з головою Верховної ради України Русланом Стефанчуком.

Першу Чорноморську безпекову конференцію у блоках телеканалів ICTV та СТБ обговорили з першою заступницею Міністра закордонних справ Еміне Джапаровою. Пізніше у блоці «Ми — Україна» конференцію коментував міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Ситуацію в українських регіонах коментували голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації (ОВА) Сергій Лисак, голова Запорізької ОВА Юрій Малашко та голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

У новинному блоці телеканалів ICTV та СТБ показали сюжет з ознаками політичного піару про те, що Дніпро визнали «прозорим» містом за критеріями Transparency International. Єдиним коментатором у матеріалі був міський голова Дніпра Борис Філатов.

Засновниця ініціативи з інформаційної гігієни «Як не стати овочем» Оксана Мороз говорила про причини публікації росіянами відео зі стратами українських військовослужбовців.

У гостьовій студії телеканалу «Ми — Україна» заступниця міністра оборони Ганна Маляр говорила про ситуацію у Бахмуті.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1319
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду