Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 квітня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 квітня 2023 року

13 Квітня 2023
1130

Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 квітня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1130
Страта українського військового та витік документів Пентагону.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 квітня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 квітня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: ICTV/СТБ, «Рада», Суспільне, «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та «Інтера». цієї доби в національному етері не було.

Нічний блок марафону, у якому працювали команди телеканалів ICTV та СТБ, складався з повторів. Зокрема, повторили й новинний випуск. Під час трансляції плашки «повтор» на екрані не було.

Страту українського військового у блоці телеканалу «Рада» обговорили з представником пресслужби Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрієм Юсовим. За його словами, поява таких відео — цілеспрямована інформаційна політика Росії. Це робиться для того, аби посіяти паніку серед українців. Цю тему також коментували радниця керівника Офісу президента Дар’я Зарівна та політичний оглядач Ростислав Смірнов.

Звільнення частини українців від земельного податку коментувала народна депутатка Олена Шуляк («Слуга народу»). Крім неї, у блок «Ради» також завітали народні депутати: Володимир Арешонков («Довіра»), Єгор Чернєв («Слуга народу»), Олексій Устенко («Слуга народу») та Оксана Савчук («Свобода»).

Про витік секретних документів Пентагону у блоці Суспільного говорили з політичним коментатором Ярославом Божко та кореспондентом «Голосу Америки» Остапом Яришем.

Зміни в поведінці та риториці президента Росії Володимира Путіна у гостьовій студії Суспільного коментував психолог та експерт з питань невербальної комунікації Віталій Кім.

Гостьова студія «1+1» розпочалася з обговорення ситуації на передовій. Її коментували військовий оглядач Павло Нарожний та лейтенант 67-ї окремої механізованої бригади ЗСУ Олександр Ябчанка.

Далі про страту українського військового та витік документів Пентагону говорили з секретарем Ради національної безпеки та оборони Олексієм Даніловим. Це включення показали двічі.


Наприкінці доби документи Пентагону та міжнародну підтримку України обговорювали з президентом Freedom House у 1994-2004 роках Адріаном Каратницьким та керівником Центру громадської аналітики «Вежа» Валерієм Клочком.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1130
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду