Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 квітня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 квітня 2023 року

12 Квітня 2023
980

Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 квітня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
980
Повернення ПДВ на пальне та ситуація на передовій.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 квітня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 квітня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: Суспільне, «Ми — Україна», «Інтер», ICTV/СТБ.

Блоків «1+1» та «Рада» цієї доби в національному етері не було.

Нічний блок марафону, у якому працювала команда Суспільного, складався з повторів етеру попередньої доби та інтерв’ю, які транслювали 6 та 8 квітня.

Повернення податку на додану вартість на пальне у блоці «Ми — Україна» коментував народний депутат Олексій Устенко («Слуга народу»). Устенко сказав, що ціна на пальне залежатиме від Міністерства економіки, Антимонопольного комітету та автозаправних станцій. Зокрема, за його словами, якщо АЗС вирішать залишити нинішні ціни та погодяться зменшити свої прибутки, то здорожчання не буде.

Ситуацію на передовій у гостьовій студії «Ми — Україна» коментували начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк, військові коментатори Сергій Грабський та Олександр Мусієнко.

З політконсультантом та президентом громадської організації «Рада» Дмитром Васильєвим у блоці телеканалу «Інтер» говорили про потреби України в озброєні та співпрацю української влади з міжнародними партнерами. Загалом він провів у студії телеканалу 35 хвилин.


У блоці телеканалів ICTV та СТБ ситуацію на передовій обговорили з речником Східного угрупування військ Сергієм Череватим, військовослужбовцем Миколою Шандибою та заступницею міністра оборони України Ганною Маляр. За словами Маляр, необхідність боронити Бахмут зумовлена зокрема тим, що росіяни зосередили свої основні сили на цьому напрямку. Відповідно українські військові також мають бути зосереджені на цьому напрямку.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
980
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду