Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 грудня

Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 грудня

22 Грудня 2022
1061

Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 грудня

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1061
Візит Зеленського до США, скандал з Оленою Шуляк і містобудівний закон.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 грудня
Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 грудня

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», Суспільне, «1+1», «Рада».

Блоків «Інтера» та ICTV/СТБ цієї доби в національному етері не було.

У блоці телеканалу «Ми — Україна» цієї ночі було чотирнадцять гостьових включень. Показали інтерв’ю з послом Естонії в Україні Каімо Кууском, з яким говорили про підтримку України та надання військової допомоги. Зокрема, він сказав, що Естонія допомагатиме не лише до перемоги, а й після неї.

З гостей, які регулярно долучаються до етерів нацмарафону, цього дня говорили з політкоментаторами Дмитром Левусем та Валентином Гладких. Обоє долучались до студії «Ми — Україна» наживо. З Левусем обговорили міжнародну підтримку України, а з Гладких — дії української влади і приїзд Зеленського у Бахмут.

Про візит голови партії «Слуга народу» Олени Шуляк до пораненого військового у студії Суспільного говорили з політкоментатором Миколою Давидюком. За словами військовослужбовця Олега Симороза, Шуляк прийшла до нього, аби обговорити критику щодо так званого містобудівного законопроєкту. Микола Давидюк сказав у студії, що негативно ставиться до цих дій Олени Шуляк. Крім того, він зазначив, що треба ухвалити такий закон, який не залишить жодних корупційних прогалин. Зазначимо, що попередньої доби до гостьових студій різних телеканалів у нацмарафоні включали захисників законопроєкту. Також нагадаємо, що петиція проти цього законопроєкту набрала 25 тисяч голосів.

У блоці «1+1» показали  частину інтерв’ю Наталії Мосейчук з виконувачем обов’язків голови Служби безпеки України Василем Малюком. Говорили про війну, участь у бойових діях та про спецоперації, які проводять співробітники СБУ. Розмова тривала п'ятдесят хвилин. Наприкінці інтерв’ю анонсували, що повну версію розмови можна побачити на особистому ютуб-каналі Наталії Мосейчук.

Також показали інтерв’ю з начальником Миколаївської обласної військової адміністрації Віталієм Кімом. Говорили про перебіг бойових дій, намагання росіян домовитись та про життя міста.

Реформу містобудування у блоці «Ради» обговорили з головою Державної інспекції архітектури та містобудування України Семеном Кривоносом. Зокрема, він сказав, що новий закон дозволить позбавитись корупції на ринку нерухомості й відбудувати Україну.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1061
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду