Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 грудня

Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 грудня

24 Грудня 2022
755

Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 грудня

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
755
Боротьба з колаборантами, інтерв’ю Руслана Стефанчука і перше включення Андрія Єрмака.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 грудня
Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 грудня

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», «1+1», «Рада», Суспільне.

Блоків ICTV/СТБ та «Ми — Україна» цієї доби в національному етері не було.

У нічній гостьовій студії «Інтера» показали розмови з гінекологом Сергієм Бакшеєвим, тренеркою з баскетболу Елеонорою Чек й інвестиційним банкіром Сергієм Фурсою. Також повторили частину етеру попередньої доби, зокрема інтерв’ю Анастасії Даугуле з актором театру і кіно Михайлом Кукуюком, а також токшоу «Акцент» Олексія Фадєєва за участі воєнного експерта Владислава Селезньова й експерта Національного інституту стратегічних досліджень Олександра Суходолі.

Блок «1+1» розпочали з повтору частини токшоу «Нічна варта» 20 грудня.

З нардепом Ярославом Юрчишиним у блоці «Ради» говорили про боротьбу з колаборантами. За його словами, боротись із колаборантами надзвичайно важливо й зараз це роблять ефективніше, ніж до 24 лютого. Також Юрчишин додав, що багато колишніх проросійських пропагандистів намагаються переконати аудиторію, що вони змінили погляди. Проте вони продовжують працювати з ворогами, як, наприклад, Діана Панченко, яка намагається звинуватити Україну в тому, що відбувається на сході і півдні країни, хоча направду усім відомо, що саме Росія здійснила напад.

Також у блоці «Ради» показали інтерв’ю з головою Верховної ради України Русланом Стефанчуком. Говорили про роботу парламенту під час війни. Крім того, у блоці Суспільного цього дня показали інтерв’ю з міністром Кабінету міністрів України Олегом Немчіновим.

Візит Зеленського до США і його промову у Конгресі у гостьовій студії «Ради» обговорили з керівником Офісу президента України Андрієм Єрмаком. Це перше включення керівника ОП до гостьових студій нацмарафону. Раніше питання міжнародної та української політики коментували його радники та заступники. Під час включення Єрмак частково переповів промову Зеленського та подякував народу США. Розмова з ним тривала 20 хвилин.

У блоці Суспільного візит і виступ Зеленського коментував від ОП радник Єрмака Михайло Подоляк.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
755
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду