Чому «1+1» так не щастить у новому сезоні

10 Вересня 2008
28151
10 Вересня 2008
18:11

Чому «1+1» так не щастить у новому сезоні

28151
Невдале розташування серіалів у праймі, занадто різка заміна облич «ТСН» і намагання використати старий бренд із новим наповнювачем.
Чому «1+1» так не щастить у новому сезоні
«Детектор медіа» вже повідомляла про те, в яких слотах і за рахунок якого програмного продукту у перший тиждень нового сезону знизились рейтингові показники телеканалу «1+1». У сьогоднішньому огляді йтиметься про стратегічні прорахунки, які стали причини не зовсім вдалого старту нового сезону поки що «вічно другого» телеканалу.
 
Лід, що так і не спалахнув
Запорука високих показників у будні – вдало підібраний головний праймовий серіал, який притягатиме аудиторію і на суміжні слоти (у випадку «1+1» це «ТСН» і серіальна лінійка о 21.10). Цього разу «1+1» для свого пік-таймового слоту обрали «Палаючий лід» («Жаркий лед») виробництва «Стар Медіа». Проте вогонь цього напевно  успішного для Росії серіалу так і не зміг розтопити серця глядачів каналу.
 
Генеральний продюсер групи компаній «Стар Медіа» Юрій Мінзянов вважає головною причиною низьких показників серіалу у цьому слоті – специфічний формат продукту. Адже знімали «Палаючий лід» на замовлення російського «Первого канала»; «Стар Медіа» виграла тендер на зйомку серіалу про фігуристів, який проводив цей державний мовник.
 
«Тому матеріал доволі специфічний. Адже в Росії фігурне катання піднесене на вищу сходинку, там багато прихильників цього спорту і маса чудових фігуристів. Після футболу це улюблений вид спорту росіян!», - пояснює Юрій Аглямзянович. «Стар Медіа» запросила на головні ролі у серіалі професійних фігуристів, що мало стати своєрідною фішкою серіалу для російських глядачів.
 
«У нас менше прихильників фігурного катання, і воно саме менш розвинене, тому в Україні ця фішка не дуже спрацьовує. У нас навіть серіал «Чемпіон» пройшов із великим успіхом, бо цей вид спорту люблять глядачі. А в Росії на СТС він провалився, і його навіть не показали до кінця», - каже пан Мінзянов. «1+1» зацікавився «Льодом» на стадії виробництва, коли канал успішно транслював «Танці на льоду». «Напевно, на хвилі успіху цього проекту «Плюси» схотіли купити серіал», - припускає генпродюсер «Стар Медіа». У Росії цей серіал можна транслювати разом із «Льодовиковим періодом», тоді як в Україні значно краще пройшов би серіал, наприклад, про танцюристів – у зв’язці з черговим танцювальним шоу «1+1».
 
Промоція проекту, на думку Юрія Мінзянова, також залишала бажати кращого. «Наскільки точним і сильним була промоція «Ріки широкої»! Цілий місяць пісня фільму звучала в анонсах. Такої промоції для «Палаючого льоду» я не бачив. На деяких каналах промоцію взагалі ігнорують, вона починається за кілька днів до початку серіалу, тоді як насправді хороші серіали треба починати промотувати щонайменше за місяць!», - каже він.
 
Ще несподіваніше низькі показники «Льоду» виглядають після успішного показу «Ріки широкої» - іншого серіалу компанії «Стар Медіа», який наприкінці літа мав частку на рівні 30% (за загальнонаціональною панеллю GFK). Ймовірно, успіх «Ріки» також вплинув на рішення розмістити «Палаючий лід» у пік-тайм.
 
Голова правління Нового каналу Ірина Лисенко вважає, що «1+1» дарма поставив у літку «Ріку широку», яка могла би скласти серйозну конкуренцію «І все-таки я люблю» на «Інтері», а на старт нового сезону залишив провальний продукт. Заступник голови правління телеканалу ТЕТ з питань програмування Валерій Гроссман зазначив, що пояснити не досить високі показники «Палаючого льоду» йому важко: «Кожен крок у програмуванні «1+1» зрозумілий і непоганий. Всі їхні продукти розраховані на глядачів, і мене не здивувало б, якби цей самий продукт, вийшовши у праймі конкурентного каналу, мав величезний успіх».
 
Схожа ситуація склалась на каналі позаминулого року, коли у праймі вийшов серіал «Янгол-охоронець», який навіть його продюсер Валентин Опалєв називав продуктом для «Інтера», а не «1+1». Згодом у праймі «Янгола» змінили «Кадети», розраховані на молодшу аудиторію.
 
 
Дірки у сітці
Причини несприятливої ситуації на «1+1» не обмежуються проблемами одного серіалу. До того ж, доволі скромні показники мають і інші топові продукти каналу – російський серіал «Монтекристо» та американський «Не краса по-американськи» (Ugly Betty). До речі, обидва серіали на сезон 2008/2009 придбав «Первый канал» (Росія), де «Монтекристо» виходить у праймі буднів о 20.00, а Ugly Betty – у неділю о 12.20. Падає й частка «ТСН». Не можна назвати вдалою прем'єру власного проекту «100% Україна», особливо з огляду на те, що, за словами колишнього програмного директора «1+1» Дарії Фіалко, «Плюси» мають на меті лідерство у слотах, де виходять проекти власного виробництва.
 
Якщо поглянути на програмування «Плюсів», бачимо, що у вечірній прайм каналу працює три сері альні лінійки, які перериваються новинами: 18.25 – «Судова колонка» (26 серій), 19.30 – «ТСН», 20.10 – «Палаючий лід» (100 серій), 21.15 – «Монтекристо» (60 серій), 22.30 – «ТСН». Усі три серіали поки що не дають високих показників.
 
Натомість «Інтер» - головний конкурент «1+1» - вибудував іншу систему вечірнього прайму. Поставивши у пік-тайм 24-серійний фільм «І все-таки я люблю», вдало поєднав його у лінійці «чоловіче кіно» з серіалом «Галина» (8 серій). Ці два фільми певною мірою поєднані спільною темою та часовим проміжком, у який розвиваються події. Цей блок завершує документальний цикл про радянську еліту «Кремлівські діти», прем’єра якого – фільм «Діти Брежнєва» - була дуже вдалою.
 
Тривалі ж мелодрами на «Інтері» транслюються у передпрайм – «Вогонь кохання» (трансляція цього серіалу в праймі теж не виправдалась, хоча серіал мав високі показники перш за все тому, що вже завоював свого глядача). «1+1» продовжує ставити у праймі 100-серійні теленовели, навіть попри те, що виробники вважають найкращим часом для трансляції такої продукції передпрайм. Зокрема, Юрій Мінзянов висловив думку, що трансляція «Палаючого льоду» в передпрайм могла би бути більш вдалою, особливо враховуючи вузькоспеціалізовану тематику серіалу.
 
Ще однією серйозною загрозою для стратегічно важливого продукту «1+1» у праймі буднів є Савік Шустер, щоденна програма якого «Шустер Live» у понеділок-четвер розпочинається одночасно з «ТСН». У цей час, за словами ведучого, спокійний і неконфліктний формат має стати альтернативою скандальним та нервозним новинам. «Цей формат народився, коли творці шоу вирішили конкурувати з класичними новинами, які виходять о 19.00 – 20.30. Адже основні новини дуже агресивні, жорстокі, криваві. Людина, приходячи з роботи, дивиться на всі ці трагедії, - сказав Савік Шустер під час презентації свого нового проекту. – Тому винахідники формату вирішили дібрати найголовніше та подати ці новини більш спокійно, із елементом розважання. Щоб людина могла сісти і спокійно побачити все, що вона має знати про день, який минає». «ТСН» із своєю оновленою, скандалізованою концепцією – вдала мішень для контрпрограмування, на якій можна випробувати дієвість нового формату ТРК «Україна».
 
Підсумковий п’ятничний випуск шоу Савіка Шустера (21.30) перетинається в часі з шоу «100% Україна» Анни Безулик. Звісно, 21.30 можна вважати «фірмовим» часом для ток-шоу Савіка. Формати «100% Україна» та «Шустер Live» також істотно різняться, але обидва мають на меті, спираючись на соціологічні дані, презентувати думку українців із різних питань. До того ж, о цій порі на інших телеканалах виходить потужний розважальний продукт: концерти на «Інтері», «Щасливі разом» на Новому, «Диво-люди» на ICTV тощо.
 
Певним викликом для «ТСН» є й нові обличчя ведучих у передпраймовому та праймовому випусках. Тетяна Кравченко доволі несподівано для глядачів, які не читають «Детектор медіа», з'явилась в ефірі «1+1», замінивши звичних Людмилу Добровольську, Олеся Терещенка та Ілону Довгань із Віталієм Гайдукевичем. Після першого тижня її роботи в ефірі о 19.30 вже другий тиждень поспіль працює Наталія Мосейчук. На каналі на прохання прокоментувати таку «аварійну» заміну ведучих  не виключили, що з "молодих" ведучих "ТСН" (Тетяна Кравченко та Марина Леончук) на наступному тижні в студії головного випуску новин «1+1» може з’явитись  остання. На думку Валерія Гроссмана, раптова зміна облич теж могла негативно вплинути на сприйняття «1+1»: «старі обличчя зникли, нові з’явились, і консервативний глядач не зміг із цим змиритись».
 
 
Тіні старого бренду
Ірина Лисенко також називає глядача «1+1» доволі консервативним і вважає, що новий сезон просто не виправдав сподівань аудиторії. «Я думаю, що це падіння було закладене давно – починаючи з появи в ефірі «Аншлагу», коли поступово почав руйнуватися бренд «1+1». Те, що ми бачимо сьогодні – результат неправильних рішень упродовж кількох років. Адже випробовувати терпець глядачів так довго не можна. Якийсь час він залишатиметься лояльним до улюбленого каналу, навіть якщо йому не подобається новий продукт, але з часом піде, і повернути його буде набагато складніше», - каже вона.
 
Новий сезон «1+1» був підготовлений за минуло- та позаминулорічними мірками, без жодних несподіванок. Суттєвих змін у програмування, за винятком оновлення «ТСН», так і не відбулось. Традиційні серіали, танцювальний проект вихідного дня, доросла версія «Найрозумнішого», черговий судовий проект та «Світське життя» на десерт – ось і все меню, яке запропонував канал глядачеві.
 
Два роки тому тогочасний гендиректор «1+1» Юрій Морозов казав, що проблемою каналу є брак розважального продукту. За рік тогочасний програмний директор Дарія Фіалко наголосила, що аудиторія очікує від «1+1» розвитку розважальних жанрів. Проте ця стратегія розвитку не вирішила проблем «Плюсів». Бажання каналу розширювати аудиторію і залучати людей подібним продуктом була зрозуміла, проте глядач «1+1» не був і не є глядачем «Інтера». Уподібнившись до «Інтера», «1+1», може, й залучив частину глядачів лідера ринку, але й значну частину своїх розгубив. Разом із тим, міняючи формат де-факто, «1+1» хапався за тінь минулого позиціонування, боявся остаточно змінити своє обличчя навіть попри те, що старий бренд суперечив оновленій концепції.
 
У новому сезоні «Плюси» остаточно позбулися залишків своїх брендових проектів («Я так думаю», «Епіцентр», іміджева документалістика), але не спромігся наповнити бренд новим змістом. На відміну від «Інтера», куди на початку 2007 року прийшла «залізна леді» Ганна Безлюдна, аби розрубати всі задавнені гордієві вузли, керівництво «1+1», не приховуючи наміру розпрощатися із минулим, обрали тактику «рубання хвоста частинами». До того ж, очевидно, з огляду на зміну топ-менеджменту та перегляд планів, побудованих попереднім керівництвом, «Плюси» не змогли використати царський дарунок «Інтера» - слабку готовність останнього до нового сезону. Прогнозуючи невдачу «Інтера» на старті, «ТК» навіть припустити не могла, що «1+1» практично самоусунеться від конкуренції, пропустивши охлялого конкурента вперед.
 
Звісно, нове керівництво «Плюсів» докладе зусиль, аби виправити ситуацію. Вже розпочалась промо-кампанія телесеріалів «Руда» та «Ворожка». Поки що невідомо, в яких слотах вони виходитимуть, проте серіал «Руда» виробництва російської  Russian world studios позиціонується як головна прем’єра осені під слоганом «Головний колір осені – рудий» (це чимось нагадує слоган рекламної кампанії «Інтера», чи не так?). Розвиток власного виробництва «1+1» тільки починається, і результати діяльності в цьому напрямку можуть з’явитись ближче до Нового року. Втім, за стратегічним планом Central European Media Enterprises «1+1» має час на завоювання першого місця у рейтинговій таблиці аж до 2011 року. Проте, з огляду на запланований ребрендинг, цілком можливо, що до фінішу в цьому змаганні прийде вже зовсім не той канал, який створював Олександр Роднянський.  
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28151
Теги:
Читайте також
28.10.2008 15:04
Наталія Данькова
32 678
01.09.2008 13:10
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
40 774
26.08.2008 17:15
Наталія Красненкова, для «Детектор медіа»
64 464
04.08.2008 18:37
Наталья Лигачева
45 217
Коментарі
107
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
дмитрий харьков
5695 дн. тому
ФУТБОЛ ЛИГА ЧЕМПИОНОВ У ВАС" НЕФОРМАТ"?ДЕНЕГ НЕТ? ИЛИ ГОЛУБЫЕ В РУКОВОДСТВЕ НЕ ДОЗВОЛЯЮТ?
дмитрий харьков
5695 дн. тому
НОВЫЕ ВЕДУЩИЕ НОВОСТЕЙ -КЛАСС! А ВОТ ПРОГРАММА 100% УКРАИНА-ЧУШЬ ПОЛНАЯ
5698 дн. тому
И что они врали?Что еще тогда не было видно кто такой наш нынешний гарантт и чего он стоит??? Тогда был просто массовый психоз,порожденный помаранчевым движением и 5-м каналом.С высоты времени Вы еще можете говорить,что они врали?Что кто-то из журналистов отстоял какие-то идеалы? А?Кто сейчас поддерживает гаранта? Вы сейчас пойдете на майдан за Юща лежать на морозе?.Все очень просто,значит врали и врут политики.Признайтесь себе честно!!!Вас тогда ввели в заблуждение а Вы по инерции вешаете ярлыки.
Эксперт
5698 дн. тому
Так вот и были наказаны ТСНовцы, которые врали нам в 2004 г. (потому что дети, кредиты, квартиры, машины). Спасибо, Румыния!
ВСЕ ЛЮБЯТ ТАНЮ КРАВЧЕНКО
5700 дн. тому
http://forum.pravda.com.ua/read.php?2,203392512
5700 дн. тому
Смотрю новости в 17 с Таней Кравченко. Готова провести мастер-класс с костюмерами ТСН и рассказать чем деловой стиль одежды отличается от клубно-ночного варианта одежды Кравченко и почему ярко-красная помады в новостях меветон.
нечестный прием
5700 дн. тому
И клонировали неудачно=) и галстучек не в тему. Марина, не давай делать тебя посмешищем, поищи себя. Ты была интереснее рыжая, у тебя правильные черты лица, пробуй и у тебя получится! Это же не массовое производство: уже Мосейчук и Кравченко с одной прической ходят черны-кудри-вдоль-лица,. Ведущего хочется отличать не только по фамилии!
канал будущего: у каждого ведущего есть свой клон
5700 дн. тому
ндааа..... с ведущими вышла громкая осечка....Интересно, у них хватит ума не искать двойников Яреме и Борсюку? Клонировали только Добровольскую?
5700 дн. тому
Если взять Леончук то довольно переляканая и никакая, не плохая, не хорошая. Она конечно успокоится, но нету главного, нет глаз, нету голоса,нету личности. Настоящая ведущая может ошибаться, запинаться, я ей готов простить многое, главное она должна быть мне интересна. Леончук неинтересна, гидропонный овощ какой-то, ненастоящий огурец. Вот есть такие апельсины, яблоки тоже, вроде на яблоко похоже, вид такой заманчивый, а укусишь-- фу,ты.... Вата ватой. Это Леончук. Не Адидас, но Адибас. уТо что она лучше Тани Кравченко, то это несложно, Таня Кравченко это вообще находка, феномен, праздник какой-то.
И.Н.
5700 дн. тому
Путаете Мосейчук и Довгавнь. Довгань просто из пиджака выпрыгивала и зза стола выпадала, лезла прямо в глаза. А мосейчук снулая рыба, аморфная и медлительная с гулким голосом как в ведро ударили, но ей он явно кажется сексуальным, она тоооомно так выговаривает. Выбирать не из кого, вот что. Про Кравченко я молчу, какая разница как она получается на фото, это же не журнал для мужчин, тут надо другим местом работать. Честно говоря и на фото она мне не нравится, не мой типаж.
5700 дн. тому
Чего вы на людей кидаетесь,ведь главное не лицо,вы же новости слушаете,главное как эти новости подают.Если взять Леончук,то довольно спокойная и уравновешенная.А если вспомнить программы с Мосейчук,то просто кошмар,одна стрельба глазами и улыбка до ушей
Василиса
5700 дн. тому
Ну Вы и даете.Я посторонний человек, а Леончук из всего вашего нового мне нравится,а насчет Добровольской.Умывай - не умывай ,она вне конкуренции,как и Мазур,которую с декрета не выпускают.А что касается Кравченко - сами виноваты.На фотках она хорошо получается. Значит просто прическа неудачная,свет плохо выставлен,макияж плохой.
Dfcz
5700 дн. тому
Люди, не будьте злыми. Какое ей лицо нарисовали, такое она и носит, ее не спрашивали. Накинулись тут..
Для Леончук
5700 дн. тому
Слышь. нормальная девочка, пусть это о тебе другие скажут. Негоже свою коллегу Кравченко так опускать, она хоть ни под кого не косит, какая есть такая и есть. Ты сначала лицо Добровольской смой, и постарайся вспомнить, какое у тебя свое было.
Василиса
5700 дн. тому
Вчера посмотрела вечерний выпуск с Леончук..Нормальная девочка.Нужно было ее сразу сажать на выпуск, а не Кравченко.Вот только новости ваши и сюжеты - это сплошная лажа.До чего докатился общенациональный канал? Кто Вас смотреть-то будет? Одни изнасилования,школьник с яблони упал.Писец полный. Сюжеты пустые, дутые.Да ну Вас.Рыгать после таких новостей хочется и аппетит отбивает.Не новости,а "село і люди" в худшем варианте.
5701 дн. тому
Расти растишка на здоровье)
5702 дн. тому
во-во. Про **** и палец, как раз насчет ТСН. Чудный контекст, чудные ассоциации. Спасибо Катеринчук, с тобой мы растем!
Поговорили-побалакали и каждый в результате остался при своём мнении, никто никого не убедил и не мог убедить в чём-то
5704 дн. тому
Кто был прав и приносил больше пользы покажет время!!!
Сюдя с коммента про баб: то нет разницы, что засовывать в 3,14зду - член или палец))))
5704 дн. тому
5704 дн. тому
да,новости уже нельзя не только слушать,но и смотреть,ужасная картина,когда вчерашняя ведущая стреляет глазами,на стуле ерзает,к кому она хотела прыгнуть прям с экрана?
ogo!
5704 дн. тому
"Обама намеревается ввести сексуальное образование в детских садах." Якщо так буде йти і далі, то в найближчому майбутньому дітвора буде трахатися на вулиці, і це буде вважатися таким же звичайним явищем як поцілунки між хлопчиком і дівчинков. Більше ебли - менше економічних прав і свобод :-))
Vzgliad so storoni!!! // 12.09.2008 11:22:28
5704 дн. тому
- Ух ты! Господин полковник, посмотрите какие классные бабы! - Это для вас, поручик, бабы, а для меня - уже пейзаж...Дідуся, для вас не тіки ТСН, а все вже пейзаж.)
Oh, yes
5704 дн. тому
Вчора новини в Європі не починали з річниці загибелі веж-близнюків, це 2-3 новиною, тому що це річниця!І загинули не вежі-близнюки, а люди в тиж вежах. А CNN дійсно почав з трагедіі !! вересня, але левова частина випуску біла присвячена ось цьому-"Многие однопартийцы Обамы были очень недовольны его спокойной реакцией на град обрушившихся на него обвинений со стороны Маккейна и его напарницы Сары Пэйлин, вплоть до необоснованного обвинения в том, что Обама намеревается ввести сексуальное образование в детских садах." Говорили ппро секслікбез в дитячх садочках.Ужос!)))
5704 дн. тому
Да, вчера был фул идиотизм в ТСН.
таке собі
5704 дн. тому
Тіко не треба за всю Європу, ок? Європа - вона велика, складається із окремих країн, і в кожній - свої іграшки. Італійська комедійна актриса може опинитися за гратами? Яка мені тут в Києві морока, ну просто спати не зможу! Цікаво, там в Італії переймаються вкраденим гаманцем, яким ТСН почали новини вчора? Сумніваюсь. Тим більш, що вчора новини в Європі починали з річниці загибелі веж-близнюків. Але хіба ТСН Європа? В нас тут у Києві гаманця вкрали!
vf.n oj
5704 дн. тому
ТСН вміло це робило по темниках.Скучили да?
хочуть люди такі новини - то хай їх мають
5704 дн. тому
Ну і нічого страшного. Якщо суспільство не потребує знати хто ним керує, і як він це робить, значить йому не треба. Якщо людям цікавіше як черговий батько вчергове трахав чергову доньку, а син свою матусю, значить хай румуни розказують українцям і далі свою моторошну казку на ніч. Навіщо нам знати, що відбувається з державою біля владного корита, в нас по ТСН такі цікаві побрехеньки...
ваша ласка
5704 дн. тому
другий день починають свої новини саме з цього RAI Uno, RAI-2 не кажу вже про інтернет і друковані ЗМІ!
ваша ласка
5704 дн. тому
Итальянская комедийная актриса, юморист и блогер Сабрина Гуцанти может оказаться за решеткой на пять лет за то, что отправила в своей речи папу Бенедикта XVI в ад, сообщает В своем выступлении на митинге левого толка в июле она заявила, что через 20 лет папа окажется в аду, где его будут терзать демоны-гомосексуалисты. Также она заявила, что нынешний министр правительства Берлускони Мара Карфана, которая одно время была топлес-моделью, «занимается оральным сексом с Берлускони». другий день починають свої новини саме з цього. Мені може це не подобатись, але це краще ніж темники, джинса, паркет та брехня з повидлом чим було наповнене ТСН раніше. Ось вам така Європа з телебізнесом.Лікуйте психіку Европи, або будуйте пропаганду по-російські.
кніпку 1+1 прибрав
5704 дн. тому
Новий ТСН, старий ТСН.... Маячня якась. ТСН і в Африці ТСН. Він БУВ, тепер його НЕМАЄ.
Новий ТСН перестав дивитись
5704 дн. тому
Знаєте, шановний, "Німеччина, Франція, Нідерланди і майже вся Європа" роблять адекватні новини. Тому коли вони розповіли про справжнього монстра з Амштеттену - це був шок. А ТСН як той хлопчик, що волає щогодини "Вовки, вовки!" може очікувати на повне несприйняття глядачами(тими, хто ще залишиться) УСЬОГО, що буде показувати. "Німеччина, Франція, Нідерланди і майже вся Європа" не починають півроку ЩОДНЯ свої новини вар"ятами, що показують геніталії по парках, різноманітними у межах окремого містечка, селища, хутора і мікрорайона виродками і маніяками. Не ллють воду ні про що, аби тільки з кров"ю, не купаються у відірваних ніжках і ручках маленьких дітей крупним планом. Я боюся вас, тих хто робить ТСН, у вас проблеми з психікою.
Ігор Яковенко для графів
5704 дн. тому
Вася // 12.09.2008 08:58:09 "Я бы сказал, что ситуация на украинском медиа-рынке в какой-то степени повторяет российскую середины 90-х годов, когда огромная часть доходов медиа поступала от предвыборного PR. А это плохие деньги, они развращают...Потому что журналисты сами вогнали очень много гвоздей в крышку гроба свободы слова...Не смогли российские журналисты отказаться и от политических денег. Они гораздо более грязные, чем рекламные. "- Ось чому старий 1+1 хоче залишити все як було і кричить про барбосів.
Обісраному графу
5704 дн. тому
Элизабет, ее старшая дочь, которой сейчас 19 лет, и два сына, 18 и 6 лет, были заточены в цементный бункер под домом семейства Фритцль в Амштеттене. Трое других ее детей, две девочки, которым сейчас 16 и 14 лет, и мальчик, которому сейчас 12, жили, по решению отца, инженера-электрика на пенсии, в доме наверху, с ним и с его женой.Еще один младенец, которого она родила в подвале, умер вскоре после рождения. Предположительно, его бросили в печь. Австрийская прокуратура надеется предъявить ему обвинение в этом убийстве." Німечинна, Франція, Нідерланди та майже вся Європа про це говорила та показувала більше тижня. Новини саме з цього починались, годі пояснювати вам , обісраний граф з Кацапєктовкі, чому саме.
Граф Але
5704 дн. тому
"Навіть на Ут такого вже нема.". Те ж на мове обьzснили. Что такого и быть не может, ведь его в природе нету позитива прогресса, потому что сплошь и рядои такие выслужливые мальчики, как ты, Остеррайх, что хотят попу вызивывать руководству до посинения, а потом после получения высоких гоноров за сей процесс окунуться в прелести столичной жизни, с пеной у рта отстаивая чужую пагубную позицию. Кстати, очко лижи аккуратненько, а то твои боссы насрать могут в личико от удовольствия :-))
2Vzgliad so storoni!!!
5704 дн. тому
didu, vi zduba vppali!!!
Vzgliad so storoni!!!
5704 дн. тому
Остеррайх // 12.09.2008 10:56:09, po vashomu vihodit, sho jaksho v novinah v Ukraini budut' pokazhuvati tslilu nedillu suzhet pro batika, jakij gvaltue svoih dochok, to v Ukraina za rivnem svogo rozvitku peregone Avstriu?)))) Vi she pochit' spivati pro legalizatsiu prostitutsii? Ne, nu chim ne sotsialnij debilizm? U ludej sliah v Evropu ide cherez zhopu i 3,14pizdu. Pevno te, chim vi dumaete, tudi i pragnite. Ne divno, cho zavdiaki takin jak Vi, sho vidrobliaut ogitnij gonor piarom gigoti, jaku propaguet TSN, dejaki evrokejtsi sprijmaut UA jak воспринимали Киев как город, родственный их Zagnivautchu, Zbochenu, Agonizovanu i Bublzkuvatu Teritoriu, zaselenu ludmi s degenerativnim svitobachenniam!!! Bilorusiv zhei tut ni do chogo, zalishte ih i avsrijtsiv s spokoi i vizmitsia navoditi lad v nachebto svoij kraini/ A jaksho ne mozhete sami, to zabirajtesia z UA vzagali zi svoim degeneretivnim kerivnitsvom, i idit prazhuvati v publizhnih domah Evpori, jakzsho vi za zbochennia.
Остеррайх
5704 дн. тому
Австрія є клоакою Європи, бо два тижні там рік тому, головною новиною була історія дівчини яку батько гвалтував роками. Пітім вона стала ведучою свого ток-шоу.Дядько, або тьотя, ви якщо й були в Європі, то не далі Білораши- саме такими тамтешній бацька , як і ви, бачить новини. Навіть на Ут такого вже нема.
Vzgliad so storoni!!!
5704 дн. тому
"Краще, коли першою новиною є гаплик Тимошенко, або гаплик Ющенка?Або показувати суцільні Сорочинчі, як було в часи кучми?" - Vi, mliaha, dijsno sotsiodebili, chi jak? Molod' z "1+1" , jarmarka v sorotsintsiah - tse takij zhe debilizm, jak i rozpovid', sho "вбивцю вагітної жінки засуджено до довічного ув'язнення". Tam de na pershomu mistsi nemaje i pokisho buti ne mozhe peredovih dosiagnen' v nautsi, pro aki budut' govoriti naukovi kola evropi i novina pro nih bude na pershih shpaltah providnih zaget, v tehtitsi, jakoub pishalasa vsia Evropa, to tam maybutniogo butu ne mozhe. TV razom iz krainou priretcheni na zanepad i ostatochij krah. Jaksho zh Vam, molodi ludi z Plusiv, hochetstia visluzhuvatisia pered nachalstvom, pozbavliauchi svoimi diami naybutne svoeizh kraini, to vppered, shanovni. Ale nevzhe nihto z Vas, egoistiv, ne podumae za tiazhke maybutnee dlia svoih ditok, v kogos' zhe voni vsetaki e? Nevzhe hochetsia, chob Ukraina bula "kloakou Evpori", de v tsetri stolitsi usrouut' kriminalni rozborki s mentami i paliat restorani konkurentiv - dikinstvo nebachene?
Авжеж
5704 дн. тому
Краще, коли першою новиною є гаплик Тимошенко, або гаплик Ющенка?Або показувати суцільні Сорочинчі, як було в часи кучми?
До речі
5704 дн. тому
До речі, коли першою новиною в випуску ТСН о 19.30 є "вбивцю вагітної жінки засуджено до довічного ув'язнення", то це вже діагноз. У румунських власників схоже повна біда з головою і нерозуміння української аудиторії. Шкода колег з ТСН, бо схоже, їм гаплик.
2ТСНівець-2
5704 дн. тому
І ми знову почнемо робити нормальні новини на для барбосів, а для українців.Румуни не знають,що барбосів ми називаємо лохами.Будемо брехати далі,піаритись і вішати локшину на вуха лохам, бо у нас кредити, родина, машини, дачи, діти...
Владимир (ОДЕССА)
5705 дн. тому
А какой канал и когда завоёвывал зрителей лишь мыльными операми?? Закончат плюсы тем, что их продадут, и будет второй ТЕТ + выпуск вчерашних новын
ТСНівець-2
5705 дн. тому
Людоньки!!! Звісно, що ТСН деградує! Дехто (можливо, половина журналістів, це розуміє). Новоприбулий молодняк з СТБ та 5-го Каналу досі не може нарадуватися переходу на крутіший канал, окремі залишки старого сладу - шоковані від того, що відбувається...Але!!! Що робити?? Добре, коли ви можете просто так піти та кинути роботу, у вас є час шукати іншу....А якщо ні? Якщо у вас кредит, родина, діти...??? Допоможіть!!! Просто не дивістья ТСН поки що, рейтинги впадуть ще більше і тоді всяких Сирбу та Катеричнук пішлють під три чорти, і ми знову почнемо робити нормальні новини на для барбосів, а для українців.
и я тоже
5705 дн. тому
переключил с подробностей интера на украину, увидел Савика- обрадовался.Потом камера показала Пискуна- я не смог дальше смотреть,переключил на дискавери. Теперь читаю что тут и понял- это Дом-2 на ТЕТе в комментах.
Я теж
5705 дн. тому
Я теж о 19. 30. перескочила з плюсівської кнопки на Україну, набагато цікавіше. Плюси дістали новинами для переляканих піонерів у літньому таборі, коли після відбою наввипередки розповідають один одному жахи, а потім спати всю ніч бояться. В тємном-тємном городє єсть тємная-тємная двєрь....Блін, садок дитячий
ТРК УКРАИНА
5705 дн. тому
2 новости всегда........ А ВОТ Я ТЕПЕРЬ В 19.30 ВКЛЮЧАЮ ТРК УКРАИНА И СМОТРЮ САВИКА ШУСТЕРА)))))) ДУМАЮ, ОН ТОЖЕ ЧИТАЛ КОГДА-ТО ЭТОТ СБОРНИК АФОРИЗМОВ, НО ЭТО НЕ МЕШАЕТ ЕМУ ДЕЛАТЬ ИНТЕРЕСНУЮ ПРОГРАММУ. КАТЕРИНЧУК ВРЯД ЛИ ДО КОНЦА УЧЕБНИКИ 8 КЛАССА ИЗУЧИЛА, И ЭТО ОЧЕНЬ ЗАМЕТНО
Левант давно смотрит ТСН
5705 дн. тому
Телевизионные новости - это серия катастроф с показом моды в конце. (Оскар Левант)
новости всегда были такими
5705 дн. тому
Будите меня только, если придут плохие новости; а если хорошие - ни в коем случае. (Наполеон I) Достаточно большой заголовок делает любую новость большой. (К-ф 'Гражданин Кейн') Ежедневные новости по праву считают эталоном детективного жанра. (Георгий Александров) Если в теленовостях нет сообщений о взрывах и убийствах, не удивляйтесь: всякое бывает. (Евгений Кащеев) За всю неделю ни одной мировой катастрофы! Для чего же я покупаю газеты? (Карел Чапек) Настоящие новости - плохие новости. (Маршалл Маклюэн) Новости: все то, что заставляет женщину воскликнуть "О господи!". (Эдгар Хау) Новость: намордник - невидимка. (Станислав Ежи Лец) Плохие новости вытесняют из обращения хорошие новости. (Ли Ловингер) После просмотра теленовостей, у многих россиян, развивается патологическая наркоалкогольная зависимость, выраженная в безудержной любви к сверхгениальному и непочеловечески мудрому Президенту России. (Владимир Борисов (r1221))
Теодор Стерджон
5705 дн. тому
Девяносто процентов чего бы то ни было - полная чушь
Федор Шаляпин
5705 дн. тому
Даром только птички поют.
Gioacchino Rossini
5705 дн. тому
Дайте мне счет из прачечной - я и его положу на музыку.
cnn
5705 дн. тому
Новости во всем мире стали трешем, и не сегодня.Кола и пепси тоже треш, но віы их пьете- тоже самое и новости.Бизнес и только.
гениальное просто
5705 дн. тому
включите в 19.30 тсн и утешьтесь-- как профессиональную импотенцию сделали гаслом. Знаете, что примирит зрителей с информационными гопниками Катеринчук ? Смените вывеску, вместо ТСН назовитесь КНЧ (Коротко Ни о Чем) и будет вам щастя
разтроение личности
5705 дн. тому
и правою тоже...а вложить нема чого.
раздвоение личности
5705 дн. тому
тихо сам с собою левою рукою....
2Сашко
5705 дн. тому
Ти диви яке нахабство!!!!!!Тоді за що ви колективно вибачались? Чи не перед плюсами і інтером стояли люди-казали вам що БРЕШЕТЕ?Хіба не ваш Піховшек казав, що 149 днів не показував в ТСНі Ющенка? А ви ці 149 днів мовчали, але в курилці думали інакше? Інтелігентно мовчали.Москальські серіали кажете? Да ви були піонерами в москалізації українського телепростору, хіба не Роднянський казав що нарІду це подобається і ми будемо їм показувати ці довбані серіали?Хіба не на вашому каналі розквітала після ТСНу "Проте"...Годі вже. Немає, і ніколи не було у вас сорому!А вибачались ви тому, що боялися що виженуть вас звідти.Ще чотире роки ви жили не тужили , але як кажуть в ваших серіалах- не все коту масленица!
Сашко
5705 дн. тому
Он тут подекують, що "плюси" брехали 4 роки за часів Кучми, це напевно написали ті, хто в ті роки казав "чистесеньку правду", і зараз це написав і навіть пелька не почервоніла. Плюси, до речі в ТСН тіх років намагалися хоч якось подавати іншу думку, на відміну він будь якого іншого каналу, за що інколи і отримували різних наганяїв, і зо шо були любимі людьми, бо всі розіміли суцільну недомовленість. А зараз вони перетворилися з інтилегентного каналу на бо зна що. "Бабок" та москальскі серіали я й по тарільці можу подивитися, а свого більш-меньш нормального тут взагалі нічого немає. Не говорячи про новини, це що європейській підхід до новин? Якщо ви хочете бути схожими на американські кабельні канали, то вам треба купувати гелікоптери, та вести прямі трансляції з міліцейсько-грабіжницьких перегонів, але такого в нашій країні щодня не трапляється. Тому ТСН як дійшло до дупи, так там і лишеться.
Телевизионное Словоблудие Ничтожест продолжается!!!
5705 дн. тому
А закончится ли оно когда-то? Ох, державка сия мучается в агонии телемаразма. Одно и то же каждый божий или небожий день, каждую минутку. Головы долбоёбов-обывателей засоряются дегенеративными стенд-апы провинциальных хапуг и идиотскими псевдопрямыми включениями. То там то тут в однотипных фирмовых педжачках мужечки словоблудят. Рекламу стаёт смотреть интересней, чем новости для промывки мозгов. По всех телеканальчиках цитируют одни и теж фразы "Великого" хоружовского аристократа, лишённные какого-либо смысла. Кто-то говорит, что вся эта хрень будет продолжаться постоянно. Только некоторым здаётся, что такое говорить могут или социодебии или олигархическая мразь :-)) А на Кужеева не гоните бочку: он хоть и очень далёк от идаела, но ему, прости господи, Мосейчук и в подмётки не годится :-))
FF
5705 дн. тому
Наташа Данькова написала критический мартериал основанный на цифрах, мнениях и фактах.Материал бесспорно грамотный.Речь идет о иррациональных комментах о ТСН.Имеют право быть любые точки зрения в комментах, но точка зрения всегда отличается от истеричного мочилова и стравливания одних с другими.Раз так хотят, пусть так и будет, но кому от этого станет лучше?
5 каналу
5705 дн. тому
Уважаемый 5 канал, вот вы тут анонимно написали гадость про Мосейчук, которая от вас ушла... А кто ж у вас остался, дорогие вы наши?... Почему вы умалчиваете, что по корридорам 5 канала весь пьяный и в соплях с нецензурщиной и запахом месячной немытости носится ваш гламурно-панковый Пашечка Кужеев? Говорящая кукла,а не мужик. Он ведь в журналистике середнячок, плюс еще хамло, жлоб с Кировограда и большой лентяй. Зато Паша очень любит обкакивать других ведущих, ой как любит. Лучше б собой занялся.
мосейчук як погана прикмета
5705 дн. тому
Не щастить, на який канал не прийде, всі банкрутують
5705 дн. тому
Мосейчук - гарна ведуча, симпатична, розкута, телегенічна, чудова дикція. АЛЕ ЯКЩО ВОНА НЕ РОЗУМІЄ, ЩО ЇЇ НОВИНИ НЕ Є СУСПІЛЬНОВАГОМИМИ, то до чого ці всі її якості і блиск в очах? А, так, так, ПРОСТО НЕ ЩАСТИТЬ.
Ну правда - просто глядач
5705 дн. тому
Так смешно читать ответы обиженных новых ведущих, замаскированных под посторонних. Ну да ладно это их право. Новая команда ТСН , никто вам не завидует, никто не пытается вас просто так унизить. Вы действительно сейчас делаете плохой продукт. И при чем тут везение? Это закономерная причинно-следсвення связь плохого руководства. Не надо отгавкиваться, просто задумайтесь.
ww
5705 дн. тому
Удивительные люди=) что у нас может выйти или должно выйти? Здесь просто высказывают свое отношение к тому что видят на экране=) А выходит или не выходит у тех, кто в телевизоре. Сейчас говорят про Мосейчук, потому что на выпуске Мосейчук, все логично. А ирония о "так называемых глядачах" непонятна. Да, я не токарь, не слесарь,а журналист. Если бы я работал на плюсах то по вашей логике должен был бы разделять восторг своих работодателей по поводу неумех-ведущих, и тогда я буду "настоящий плюсовец"? Если считаю что новый ТСН непрофессионален, значит, я вчерашний день и неудачник, которого оттерли молодые-перспективные? Как примитивно. ТК индустиальный сайт, и тут уместно обсуждать цеховые проблемы. Украинские новости упрощают, уплощают, выхолащивают это общая проблема, 1+1 канал общенациональный, и на нем особенно видны такие прискорбные метаморфозы. Да я считаю, что смена известных журналистов и ведущих грубая и непростительная ошибка, но это право менеджеров и их выбор. Мое право его обсуждать
потемкин
5705 дн. тому
Поразительная закономерность- так называемые глядачи плюсов методично мокают тех, кто на неделе на мейне.На прошлой неделяеЛеончук, позапрошлой Кравченко, на этой неделе Мосейчук . Вы думаете что-то у вас из этого выйдет?)
5705 дн. тому
как хорошо живется 5 каналу без Мосейчук,никто не бегает по коридорам и не кричит "всех уволю". как жалко старых ведущих 1+1,Мосейчук пришла на 1+1 под девизом "всех сделаю",и похоже "делает",ведь всех убрали,хотя от этой дамы другого и нельзя было ожидать...
людина звикає до всього
5705 дн. тому
Чого до неї звикати, не з Марса. П2ять років дивились на це щастя на 5 каналі. тепер дивимось на цьому. Нових ведучих на каналі немає, є старі ведучі з різних каналів, яких зібрали за невизначеними критеріями і показують на плюсах. Мосейчук не найгірша з них, тьотя як тьотя, мене не дратує.
dokі
5706 дн. тому
а я з задоволенням дивлюсь Мосейчук, навіть чекаю її. До нових ведучих ще не звикла, але все з часом. І чого ви так тут піритесь?
Мишка на Севере
5706 дн. тому
Я-т уже на севере)), друзяк жду, подзадержались на плюсах маленько. Сантименты однако
2Акела промахнулся
5706 дн. тому
Табаки, а вы идите на ...север! Знаете где это да?
плюси не всралися
5706 дн. тому
Вони давно в {CENSORED} живуть.Від них {CENSORED} тхне. Добре що їх вичищають!
цыплят по осени считают
5706 дн. тому
Вот Интеру свезло, Гомонай уехала и теперь ее перепуганных ведущих никто не замечает))Такие же вопли-сопли и "Будем жить" уже читали, и читаем, от глядачей Интера.Теперь очередь глядачей плюсов. Только профессиональный материал Наталии Даньковой к вашим воплям-соплям никакого отношения не имеет. Данькова анализирует, а вы в падучей бьетесь.
Акела промахнулся
5706 дн. тому
Знаете, не ошибается только дурак. И только круглый дурак не признает своих ошибок. СМЕ, ты ошиблось! Ты сильно ошиблось, СМЕ...
плюсы не пукнули
5706 дн. тому
плюсы {CENSORED}
новая стратегия 1+1 сильно переоценена
5706 дн. тому
А че вы пенитесь-то? Статью перечтите. Претензии к рекордно низкой доле? Автора тоже на петровку отправите? Вы как зайчик из анекдота, который приговаривал "я не пукну..." а через минуту убеждал себя "это не я..."
5706 дн. тому
КРАВ-ЧЕ-НКО! КРАВ-ЧЕН-КО! КРАВ-ЧЕН-КО!
5706 дн. тому
Ого сколько озабоченных зрителей собралось!Ради интереса стоит наверное сделать пиратские записи старых ведущих и продавать их на Петровке, посмотрим как их будут раскупать. Идите телек смотрите, "глядачи"!
розчарована прихильниця
5706 дн. тому
Стаття в яблучко!Я якраз той самий звичайний постійний глядач каналу.Дуже прикро відчувати розчарування. "А скоро у вас не буде ні свого глядача, ні чужого."На жаль,якщо так і далі...
2Олена
5706 дн. тому
Вас, шановна пані Олена тримали за бидло 2000 -2004 роках саме плюси. Цілих чотире роки.Напевно вам це подобалось. Мені вас шкода!Даремно вони вибачались за брехню.
ДЕ 1+1?
5706 дн. тому
Людоньки, Кравченко 38 років. Вона молодша за Мазур лише на 4 роки. Яка в біса молода ведуча? Ви що з глузду з"їхали? Вони майже ровесниці! Тільки одна досягла вершини професійності, а іншу досі ніхто не знав й не бачив, ось і вся молодість. Поверніть в прайм Мазур! Поверніть Євгена Зінченка, йому теж час на пенсію?? Поверніть Безулик в гідну її програму, де Борсюк? Де Ярема? Де Макаров? Чому немає Добровольської, де вони всі? Де справді, фірмовий голос Даруги в міжпрограмці? ДЕ 1+1? Змініть нафіг назву на Барбос&Банкова!
5706 дн. тому
Самая рейтинговая, самая востребованнная телеведущая в мире Опра Винфри родилась в 1954 году. сколько-сколько ей сейчас? 53????? Что эта старая кошелка в эфире делает??? На пенсию!!!! У нас Опру уже давно обменяли бы на Кравченко.
5706 дн. тому
Гайдукевич, Борсюк, Добровольская, Безулык, Зинченко, Мазур без работы не останутся, повезет тем куда они придут Тллько этого не понимают румыны, они думают какого цвета помаду надо купить Леончук чтобы ее начали смотреть, и как распустить волосы Мосейчук и с каким зонтиком погодник станет интересным зрителям. поймут когда у них в кармане легче. скоро там будет совсем пусто, тогда начнут думать:что мы сделали не так? Может Таню Кравченко не в тот пиджак одели ... А может новости для барбоса потому не пошли, что барбосы в румынии...
Олена
5706 дн. тому
To areto: можете мені не вірити, але я - звичайний телеглядач а ще постійний читач Телекритики. Саме тому я знаю про телебачення трошки більше ніж 99,99% інших українських телеглядачів. А ще я дуже не люблю, коли мене тримають за ідіотку, бидло та піпла, який все схаває. Тому мені зовсім не байдуже що буде з єдиним насправді колись інтелектуальним каналом, з дійсним осередком украінського "я" в телепросторі. Згадайте, колись же це було саме так! Ніякий Інтер і порівнювати не можна за рівнем фаховості з 1+1!!! На жаль, все це в минулому. Коли хтось схаменеться на 1+1 буде вже пізно. Дуже жаль. Не все можна виміряти рейтингами, та й не треба. Невже не розумієте, що втрачаєте найголовніше - свого глядача, який завжди у вас був????? А скоро у вас не буде ні свого глядача, ні чужого.
areto
5706 дн. тому
Тю блін, начебто ніхто не знає, що всі тутешні дописувачі зовсім не глядачі))Вони телевізор навіть не дивляться, бо в телевізорє працюють. Хтось хоче погратися на нервах Катеринчук, хтось на нервах Дем"янчука,хтось на нервах нових ведучих.))та не хвилюйтесь не не ОБХСС прийшов, це прості радянські анонімщікі.я ні. ні на кого не наїзжаю))
5706 дн. тому
Виявляється успіх каналу все таки залежить від мудрого менеджменту! Він підбирає класну команду, гуртує людей навколо ідеології, бачить стратегічну мету заражає нею колектив і отримує свого глядача, рейтинг, прибутки. Інтелектуали, харизматики пішли з плюсів, залишились заробітчани. Через пів року побачимо, що зробить Ткаченко.
Бабуся
5706 дн. тому
А таки справді перестала дивитись ТСН. Навіть непомітно для себе. Дуже неприємно, коли тобі радісним тоном з приємною посмішкою розповідають про трагедії та нещастя. Та ще й подекуди коментарі такі, що хоч зовсім не включай нічого.
ПРАВДА!
5706 дн. тому
Очевидно, что пишут плохое только завистники Кравченко!!!!!!!!!!!!!! Я - Зритель, и Кравченко - не промах на 1+1!
5706 дн. тому
Мосейчук-ГЕТЬ?Кравченко, Леончук-ГЕТЬ! Це пишуть не глядачі, і колеги по каналу, хіба вам не соромно, га? Вам теж таке скажуть, якщо вже не сказали.
goldfinger
5706 дн. тому
Все это сериальное дермецо было куплено предыдущим менеджментом, и за хорошие откаты. Об этом знают посвященные в суть происходящего на каналах.Знают об этом и румыны, но сделать ничего не могут. Нарушение рекламных вилок есть, и не только на плюсах, но что-то они с приходом уважаемого А.В.Ткаченко стали уж очень нарочитыми. Не стоит преувеличивать консервативность украинского зрителя, знаете, это уже из области спекуляций.Зайдите в любой обувной магазин, поговорите с продавцами, и вы узнаете, с какой скоростью в Украине меняеться модельный ряд обуви.Такого явления нет ни в одной европейской стране. Это один из ярких маркетинговых показателей консерватизма_не консерватизма.Сколько народу тут вопило "Вони брешуть", долой их всех, в тюрьму их, а теперь мило пишут о консерватизме. Или пишут комменты те, кого все же ушли?
5706 дн. тому
мосейчук-ГЕТЬ!
мама ховайся
5706 дн. тому
«Епіцентр» це бренд каналу? Може бред, а не бренд?Таким самим бредом була "Проте". "Подвійний доказ", ТСН часів Кучми і після нього. Євген Минко дуже добре нагадав начебто склеротикам про ті часи, бо багато хто робить вигляд, що всього того не було.
leanka
5706 дн. тому
будьте людьми, не повертайте Кравченко і Леончук в ТСН!!! "купіть" когось вродливого та розумного. а то зовсім загнетеся!!!
5706 дн. тому
Очевидная всей Украине ДЕГРАДАЦИЯ ТСН. Вы сами себя зарываете. А жаль.
енот
5706 дн. тому
Ткаченко канал добьот окончательно, рекламой заминирует весь канал Уже на рекламніх минах -ловушках подріваеться ТСН.Заявленное время віхода программ сдвигаеться на 10-15 мин, кто такое может еще учудить , кроме Ткачика? Не хватает только окон нагиева... Не знаю как там насчет Мазур и Добровольской, но спасибочки за то, что убрали Терещенко и Тічину.Их к телевидению нельзя подпускать на пушечній вістрел.Они хуже грантоедов, они єфироеді!
Олена
5706 дн. тому
Ну,я уже практически канал похоронила. Отстойные сериалы (как умудрились по неумирающей классике Дюма снять такой скучный, нудный и вялотекущий сериал, как Монтекристо????), новости для дебилов, кровавые фильмы в вечернем прайме (на их фоне ТСН смотрится как Катрусин кинозал), полное отсутствие интеллектуального продукта (100% Украина не зацепила, попытаюсь повторить прсмотр),да еще один из главных своих козырей упустили - великолепный дубляж иноязычных фильмов/сериалов. Раньше была великолепная озвучка, сейчас - какой-то ужас???? Они что, всехуволили и теперь озвучивают на стороне,типа ТАКТРЕБА продакшн?(так уж точно НЕ ТРЕБА!!!!!). Ну и конечно, нетленка - Кривое зеркало. Резюме- не только новости для дебилов,но и весь продукт тоже. А жаль. Когда то был ЛУЧШИМ каналом страны. Боюсь,танцы не спасут. Пациент скорее мертв? Или шансы на реанимацию есть? Спрашиваю с надеждой, а то смотреть по телеку тогда вообще нечего будет, Интер еще хуже. Но его я никогда и не любила.
5706 дн. тому
О,Ната,ти мабуть є претендентом на роль ведучої?Чужа слава не дає тобі спокою? Чи жаба давить. І чому цікаво доля Добровольської вирішена? Я думаю, що така ведуча без роботи не залишиться.
Эксперт
5706 дн. тому
Мазур "похоронить" не получится. Она силами 1+1 рекламируется и пиарится сейчас в глянцевых журналах. Так что ее возвращение на канал следует ожидать после Рождества. Тем более, что новый гендиректор 1+1 Саша Ткаченко ее вечный фанат. (Он ей даже ползарплаты своей отдаст, лишь бы она осталась! Те, кто знает скупость Саши, поймут) А вот судьба Добровольськой на 99% решена - пенсия. Судьба Безулык решена на 50%, пока еще думают. Но думать будут недолго, максимум до Рождества. Жаль, что останется Катеринчук... Но тут даже Саша не в силах пойти против Балоги.
Ната
5706 дн. тому
Tримають і не тільки Безулик але й Добровольську і Мазур, яких важко спровадити як пчіл від меду відірвати, хоча здається Мазур вже відправили у бестрокову декретну відпустку за нею і інші старі кралі підуть.
потрібна програм про пасіку
5706 дн. тому
пропоную Безулик нарешті дати вулик ще й не один (натяк Ющенку)...і програму про пасіку вести, відразу рейтинг підніметься на Банковій...хто там сказав що вона політичний оглядач?!! схаменіться яка Безулик політична ведуча?! як взагалі таких морально та здорово хворих старих тримають серед штабу ведучих?! тони гриму не можуть скрити синців на всьому обличчі
Уже не зритель
5706 дн. тому
Плюсы ну просто открыто не уважают своего зрителя, одни страшилки и нереальные драмы, они явно оставляют после себя нездоровое послевкусие и чувство будто на тебя плюнули. Я уже о лицах новых молчу: смотреть страшно, слушать противно... Ни уважения, ни обаяния, ни позитива...
Глядачка,що має відношення до тележурналістики
5706 дн. тому
Так,дійсно, серіали Ви показуєте дуже нудні у праймі.Я раніше полюбляла "плюси", деякі серіали та ТСН.Зараз ТСН більше дивлюся по інерції.Такі новини мені не подобаються.Єдине,що радує,що прибрали з прайму Кравченко.Дійсно вірно сказано,що глядач "1 плюс 1 " - це глядач консервативний.Я не хочу бачити ваші нові обличчя.Вони мені нецікаві.А серіали я зараз дивлюся на Інтері,хоча і не дуже полюбляю серіали,але "Галину" дивлюсь.У Вас якесь фуфло, м яко кажучи.Безулик я хочу бачити у політичній програмі.Навіщо ця полова "100% Україна"?Туди красотку требе ставити ведучою,а Безулик - на політику. Боже, тільки дивуюсь,як можна було зробити такі прорахунки????А Вас там,що народна самодіяльність.
Интернет
5706 дн. тому
Пока канал будет жатся на нормальные фильмы, а покупать низкобюджетные примитивные сериальчики, он будет отстойным. Тоже можна сказать и о Интере. За 20 лет мы уже много видели, и передачки о танцующих людях - бородатый бред. Давайте зрелища, а не туфту. Привыкли к советскому тупому зрител. Никак отойти не можете. Наши каналы - отстой.
9
5706 дн. тому
большая просьба,уберите с эфира психованую Мосейчук,эту неуравновешенную особу просто невозможно ни смотреть ни слушать
Марсик
5706 дн. тому
Причем тут везение? Нет конкурентноспособного оригинального продукта, нет и зрителей. Головой надо думать, а не расчитывать на авось.
Аля
5706 дн. тому
А мне кажется, тут ещё свою роль сыграл отказ от продвижения нового сезона на наружке - на фоне того, что почти все другие каналы очень активно рекламировали свои новые проекты.
7/
5706 дн. тому
Да... после фиалко еще как минимум полгода вьігребать придеться... сочувствую плюсам
Наконец-то
5706 дн. тому
Наконец-то кто-то окріто сказал, что 1+1 сейчас не везет. Именно так оно и есть. Невезуха. Бедный Саша Ткаченко!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду