Дарія Фіалко пішла з «1+1»

21 Серпня 2008
24796
21 Серпня 2008
16:22

Дарія Фіалко пішла з «1+1»

24796
Дарія Фіалко пішла з «1+1»
20 серпня телеканал «1+1» покинула програмний директор Дарія Фіалко, повідомляє «Медіабізнес». Цю інформацію виданню підтвердили в прес-службі каналу.
 
Начальник прес-служби «1+1» Ірина Победоносцева сказала, що акціонери та керівництво висловлюють вдячність Дарії за її багаторічну роботу та вагомий внесок у розвиток каналу, а також повідомила, що поки що посада програмного директора залишається вакантною. За інформацією джерел «ТК», функції програмного директора виконуватиме Сергій Дем’янчук – керівник телевізійного напрямку групи компаній «1+1».
 
Дарія Фіалко, яка пропрацювала на «1+1» 11 років, так пояснила своє рішення у коментарі, наданому прес-службою «Медіабізнесу»: «Я давно замислювалась про це, але сьогодні маю на це повне моральне право. Рейтинги стабілізувались, канал зараз на підйомі, ось уже третій місяць «1+1» практично постійно лідирує за національною панеллю. Можу з певністю сказати, що створена надійна програмна база для старту осіннього сезону. Ніяких конфліктів не було. Вірю, що прихід Олександра Ткаченка на посаду генерального директора дасть новий творчий імпульс каналу та всій групі компаній «1+1». Він відомий професіонал, і мені, напевно, було б цікаво працювати з ним. Але телевізійний ринок зараз настільки різноманітний і пропонує такі величезні можливості для самореалізації, що не можна ними не скористатись…».
 
Своїх подальших планів щодо працевлаштування Дарія Фіалко поки що не розкриває.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24796
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
не дурні
5722 дн. тому
Найкращого програмного директора?! Бред!!!
Не_аннушка
5724 дн. тому
Даша НЕ была интеллигентным человеком - это раз. На телевидении нужны профессионалы, а не блатные выскочки - это два. То, что канал стабилизировался и лидирует в национальной панели - бред. С приходом Даши на эту должность он как раз и перестал лидировать. Так попутного ветерка, Даша. Будем надеяться, что с возвратом Демьянчука мы увидим прежние "плюсы".
Удивленный
5724 дн. тому
Что я вам говорил? :-) Саша Ткаченко начал говорить некоторым старожилам-плюсовцам свое любимое выражение "На фиг с пляжа!"
з плюсів
5724 дн. тому
І слава Богу! Абсолютна непрофесійність ( а давайте поставимо цей серіал, а давайте через два дні після показу його знімемо, а давайте його на цьому тижні тижні запустимо його 5 разів на тиждень і вночі, а після завтра -- два рази і вдень -- і щоб ніхто не здогадався). А щоб мало не було-- потім обірвемо його посеред сезону, і через два ороки запустимо з цього ж місця... Ці агонічні шарпання вже всіх дістали! У програмній дирекції перспективне планування було відсутнє як таке -- все вирішувалося буквально за два місяці до ефіру... Невелика втрата, їй богу.
L
5725 дн. тому
Успешного в смысле откатов? Дарья рекордсмен. Креатура Валентины Руденко. Интеллигентность менеджеров СМЕ не знает границ. Другие бы попросили вернуть деньги. Но они явно за гуманизм.
5725 дн. тому
То есть Роднянский использовал детский труд??? 11 лет назад ей должно было быть лет 14-15...
аннушка
5725 дн. тому
Первая жертва сашиного "гениального менеджмента". Пропал канал! Даша была интеллигентным человеком, а такие теперь и на Плюсах не нужны, что ли?
5725 дн. тому
И шо Вы накинулись на девушку ! Может пришло время что-то менять.
АнтиЖук
5725 дн. тому
А перед этим просрали всех остальных...
Кий
5725 дн. тому
Что вы вкладываете в термин "найкращий"? Самый успешный?
дурні
5725 дн. тому
Ви просрали найкращого програмного директора на ринку.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду