«1+1» збільшує кількість корпунктів

27 Серпня 2008
22615
27 Серпня 2008
10:02

«1+1» збільшує кількість корпунктів

22615
«1+1» збільшує кількість корпунктів
Телеканал «1+1» збільшить кількість кореспондентських пунктів у регіонах, повідомляє газета «Дело». Якщо до липня у регіонах працювало 9 постійних знімальних груп, то тепер їх буде 25.
 
«1+1» мав кореспондентські пункти у Донецьку, Дніпропетровську, Івано-Франківську, Луганську, Ужгороді, Сімферополі, Херсоні, Львові і Харкові. У липні 2008 року було створено корпункти у Вінниці, Запоріжжі, Одесі й Черкасах, у серпні – у Житомирі, Миколаєві, Рівному, Сумах і Тернополі. До 1 вересня планують відкрити корпункти у Луцьку, Полтаві, Хмельницькому, Чернігові, Кіровограді та Чернівцях, а також у Севастополі. Також у Дніпропетровську, Одесі, Львові, Харкові та Донецьку працюватимуть по дві знімальні групи.
 
Як повідомляє газета, деякі позаштатні кореспонденти «1+1», які раніше співпрацювали з каналом, прийняті у штат. «Журналісти тепер матимуть час для того, щоб виїжджати за межі обласних центрів і робити репортажі про всі сфери життя в регіонах», - цитує видання керівника департаменту інформаційного та суспільно-політичного мовлення Наталію Катеринчук.
 
«1+1» відмовляється і від передачі відео релейними лініями: відтепер матеріали з регіонів передаватимуться через Інтернет.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22615
Коментарі
24
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Борода
5720 дн. тому
Купите тарелку и сравните "плюсовско- румыно- цыганский" отстой хотябы с русским "отстоем". Лично мне тяжело понимать через "плюсы" чем живет Украина. Видимо я далек от романской культуры, хотя суть цыганских сказок в детстве понимал, наверное в детстве был умнее. Мне вообще-то нравится цыганская культура, но я уважаю и профессионализм в эфире. Короче говоря, жаль, что эфир потерял лучший новостной канал.
ромалэ-ромалэ
5727 дн. тому
Странник вы сами оценили девочку: она трудилась столько лет подряд, а вы ничего так и не заметили! Она уже много лет ведет новости, пардон, читает их с переменным успехом. Неужели вы ее совсем-совсем не помните? Она же такая яркая персона!
девочка уже умеет
5727 дн. тому
2Странник. девочка трудится ровно столько сколько Мазур-Добровольская, время все уже расставило, результаты вы видите сейчас. Девочке почти 40, девочка уже умеет.
Румын
5728 дн. тому
Чего разошлись? Мы вольные цыгани, что хотим, то и творим! Ну подумаешь табор устроили на этом канале, зато романсы попоем. Ах Румыния, Румыния... Родина наша....
где копытца
5728 дн. тому
Странный ты странник. Наверное лошадка понравилась.
Странник
5729 дн. тому
а чё вы загоняетесь о Тане..... пускай девочка трудится, давайте смотреть на результаты. оговорка в эфире, не повод для казни. время всё раставит на свои места.
где копытца
5729 дн. тому
Еще раз перечитаю Чехова - "Лошадиная фамилия", там кажись Кравченко фигурировала. Следующий раз она скажет: "Новости подготовила служба Иго-го". КРТ - это жесть, переводится наверное Кравченко Ржачное ТВ. А если серьезно, то лично я просто в аху....е от этого всего. Докатились. Скоро корпоратевными цветами плюсов будут билайновские желтый и черный и называться канал будет "Пчелка + Пчелка", только на румынском.
конюшня кадров для 1+1
5729 дн. тому
Дайте Тане овса, мы на КРТ уржались
ТСН=КРТ
5729 дн. тому
Андрію, вам не догодиш! Затюкана критикою і закидами в дурості Кравченко спробувала сказати від себе, без суфлера. Сказала бідося, що думала, а ви ладні її тапком прибити. За що? За правду? Ви ж не вважаєте, що вона веде ТСН?
5729 дн. тому
Молодець дівка! Попалила все кодло! ТЕ ЩО МИ ВВАЖАЛИ ОРГАЗМОМ ВИЯВИЛОСЯ АСТМОЮ, А ТЕ ЩО ПРИ КАТЕРИНЧУК ПРИКИДАЄТЬСЯ ПЛЮСАМИ- НАСПРАВДІ КРТ!
Андрій
5729 дн. тому
Вчора знову увімкнув новини для людей і про людей і знову потрапив на Кравченко. За час її ефіру я нарахував 5 помилок яких вона зробила, це невраховуючи те що вона може лише читати з суфлера а від себе не може нічого сказати. Також у неї вчора було цікаве прощання з глядачем: Це всі новини які для вас підготувала інформаційна служба КРТ
УП: ЯК ВАМ ПОДОБАЄТЬСЯ ЗАЧИСТКА 1+1 ПІД ЮЩЕНКА ?
5729 дн. тому
http://forum.pravda.com.ua/read.php?2,203227872
5729 дн. тому
вы ставите перед Кравченко невыполнимую задачу: думать! В голову она овес ест.
leo
5729 дн. тому
Танечка ты нормально ведешь. Только не суетись. Думай очем говоришь. Не думай как ты выглядишь. Не играй роль ведущей, а будь
opa
5729 дн. тому
Катеринчук! У тебя с головой все в порядке? Или ты слепая? Зачем мне видеть Кравченко -0 это уродливое убожество каждый вечер? Иди лечись
opa
5729 дн. тому
Катеринчук! У тебя с головой все в порядке? Или ты слепая? Зачем мне видеть Кравченко -0 это уродливое убожество каждый вечер? Иди лечись
DimOК
5729 дн. тому
Таня, когда ты здороваешься со зрителем, а потом резко поворачиваешься в камеру для крупного плана... Короче, лучше не поворачивайся.. Или крути головой быстрее, а то дети шугаются
5730 дн. тому
а хто до них піде? мене вмовляють вже місяць, але ж себе поважати треба
5730 дн. тому
а хто до них піде? мене вмовляють вже місяць, але ж себе поважати треба
5730 дн. тому
а хто до них піде? мене вмовляють вже місяць, але ж себе поважати треба
1-1=0
5730 дн. тому
уберите Кравченко!!! дети пугаются и писаются. можно увезти ее в корпункт, на историческую родину.
Ника
5730 дн. тому
"У липні 2008 року було створено корпункти у Вінниці, Запоріжжі, Одесі"... Что за бред? Материалы из Одесского корпункта идут сколько себя помню, там Оля Петровская работает или работала.
Сергей
5730 дн. тому
Бред какой-то. Уволить этого журналиста "Дела". Мовчан уже давно уволили. Две съемочных группы пока не нашли толком ни в одном регионе. О том, в каком количестве регионов работают интернет-перегоны вообще лучше промолчать. Это таким образом Катеринчук пиарится перед своими трансильванскими учредителями?
2+2
5730 дн. тому
А правда , что Мовчан уволилась ?? Ксюша , ты дэ ??
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду