«ТСН» бере курс на журналістські розслідування

22 Серпня 2008
18235
22 Серпня 2008
14:40

«ТСН» бере курс на журналістські розслідування

18235
«ТСН» бере курс на журналістські розслідування
Незабаром в інформаційній програмі «ТСН» на телеканалі «1+1» побільшає матеріалів у жанрі журналістського розслідування, повідомляє прес-служба каналу.
 
Першою «ластівкою» змін став документальний цикл «Географія політики» Валентини Доброти, присвячений малій батьківщині українських політиків.
 
З 26 серпня в «ТСН» розпочнеться новий серіал-розслідування під назвою «Земля розбрату». Кореспондент Інна Боднар (на фото) два місяці вивчала, як на практиці працює земельний кодекс, і чи можуть громадяни України реалізувати свої права на безкоштовний наділ. Цикл складатиметься з 12 3-хвилинних сюжетів на тему земельних махінацій, що виходитимуть у праймовому випуску «ТСН» о 19.30.
 
Ще один цикл журналістських розслідувань, присвячений хабарництву в медицині, зараз готує кореспондент «ТСН» Світлана Усенко. Прес-служба каналу повідомляє, що відтепер розслідування стануть постійною рубрикою «ТСН».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18235
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Колега
5711 дн. тому
Катеринчук придумала черговий фіговий листок для румунів, а деякі ТСНівці знайшли спосіб, щоб не займатися текучкою, а раз на тиждень робити тіпа розслідування.
глядачка
5714 дн. тому
якщо це було розслідування(25.08), то треба міняти визначення в тлумачних словниках
5718 дн. тому
типа журналист раследует,шо ктото погиб в автокатострофе изза смертельной болезни,но перед этим та машина сбила людей на дороге и они подали на водителя в суд и проиграли?
q
5718 дн. тому
Идиеты, "Герграфия политики" - жанр портрета. Бэрэ курс..... Вы сошли с курса!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду