Шоу «100% Україна» на «1+1» стартувало з низькими показниками

8 Вересня 2008
19730
8 Вересня 2008
12:55

Шоу «100% Україна» на «1+1» стартувало з низькими показниками

19730
Шоу «100% Україна» на «1+1» стартувало з  низькими показниками
5 вересня прем’єра нового проекту телеканалу «1+1» - «100% Україна» з Анною Безулик мала рейтинг 2,63% і частку 7,22% ( аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK).
 
Нагадаємо, «100% Україна» - українська версія  формату  Sony Pictures «Сила десяти» (Power of Ten). Шоу виходить в ефір о 21.15.
 
Вищі показники нова програма Анни Безулик мала у маленьких містах та селах із населенням менш ніж 50 тисяч  - рейтинг 3,47% і частку 9,44%, тоді як за 50тисяч+ - рейтинг 1,61%, частка 4,48%.
 
У минулу п’ятницю у цьому слоті серіал «Монтекристо: кохання та помста» взяв значно вищу частку – 17,73%, рейтинг 6.22%. 
 
В цей час на «Інтері» «Бенефіс Юрія Гальцева та Генадія Ветрова» мав рейтинг 5,32%, частку 20,18%. 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19730
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
for YaYa
5717 дн. тому
а ось ви самі і відповіли на своє запитання. нема каналу, де б могла працювати аня, бо усюди одне те й саме: шоу, жовте шоу, плямчасте шоу. а що робити в таких умовах професійному ведучому, без роботи сидіти? в когось на шиї? а якщо такої шиї немає чи не хочеться нікого обтяжувати? подумайте над цим перед тим, як кидатися звинуваченнями
YaYa
5717 дн. тому
Шкода розумниці Безулик! Чи їй так гроші потрібні? Чихсти нема чого? Має ж бцти якась професіональна гордість!... Після такої блискучої програми "Я так думаю" зійти на таку дурню! Може взагалі телевізор комусь віддати? Дивитися немає чого. Та ще й Спорт 1 та інші відбирають! Капець!
yfl
5718 дн. тому
А вы подумайте. Там ведь не все вопросы о зубной пасте и марке обуви. Есть и об отношении украинцев к политическим процессам, которые имеют место быть, и о социальных проблемах, и о настроениях в социуме.
Афина
5718 дн. тому
Самое глупое шоу, которое только можно было придумать! Я так радовалась, что его нет на укр.телевидении, и вот, на тебе! Из этого шоу человек смотрящий не почерпнёт для себя абсолютно ничего!!! "Самый умный", "Миллионер" и т.п. дают для разума хоть что-то, и некоторых даже "провоцируют" на дальнейшее копание в книгах и интернете, чтобы развить тему для себя. А это? Я очень разочарована.
Слава Ющенко!
5718 дн. тому
И что? Давайте заставим Безулик вести "Спокойной ночи малыши" и будем удивляться, что доля будет ниже 4, а рейтинг 1,5. СП планомерно расправляется с ведущими 1+1, со всеми по-разному, кого из декрета не выпускает, кого из прайма убирает, чьи программы закрывает и на заведомо нерейтинговые проекты ставит, кого вообще - не объясняя причин.. Людей, много лет удерживавших лидирующие позиции канала на рынке разменивают на безъязыких исполнителей. Ради очень призрачных политических целей, канал угробил бренд и уверенно идет к лишению себя прибыли. Чего не сделаешь для своего президента!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду