Нацрада зареєструвала ще два канали Discovery

Нацрада зареєструвала ще два канали Discovery

4 Грудня 2023
1211
4 Грудня 2023
16:23

Нацрада зареєструвала ще два канали Discovery

1211
Розважальний HGTV та документальний ID.
Нацрада зареєструвала ще два канали Discovery
Нацрада зареєструвала ще два канали Discovery

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення зареєструвала два іноземні канали з групи Discovery Corporate Services Limited. Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 4 грудня.

Розважальний телеканал HGTV (повна назва відповідно до ліцензії HGTV (EMEA) SD and HD, назва на супутнику — HGTV Central Europe HD) орієнтований на глядачів з України, країн Балтії, шести європейських країн, а також Сербії.

Програма ID (повна назва відповідно до ліцензії Investigation Discovery CEEMEA HD, назва на супутнику — ID Pan Regional HD) вказала документальний формат. Свій контент поширюватиме 19 мовами для аудиторії України, Європи, а також Албанії, Норвегії, Сербії і Туреччини.

Трансляція цих телеканалів здійснюється з території Великої Британії.

Нагадаємо, 9 листопада Національна рада з питань телебачення та радіомовлення зареєструвала 22 лінійні іноземні медіа. Серед зареєстрованих група каналів Discovery: Animal Planet, Discovery Channel, Discovery Science, Travel Channel, Food Network. Правовласник каналів — «Діскавері Корпорет Сервісес Лімітед» (Discovery Corporate Services Limited), Велика Британія. За інформацією регулятора, програма Animal Planet транслюватиметься 19 мовами для споживачів 28 країн. Решта каналів — двомовні. Глядачам буде доступний контент про стиль життя, відпочинок, здоров’я, подорожі, а також культурологічний, освітній, просвітницький.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1211
Читайте також
29.02.2024 15:22
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
1 209
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду