detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
04.12.2023 16:23
Нацрада зареєструвала ще два канали Discovery
Нацрада зареєструвала ще два канали Discovery
Розважальний HGTV та документальний ID.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення зареєструвала два іноземні канали з групи Discovery Corporate Services Limited. Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 4 грудня.

Розважальний телеканал HGTV (повна назва відповідно до ліцензії HGTV (EMEA) SD and HD, назва на супутнику — HGTV Central Europe HD) орієнтований на глядачів з України, країн Балтії, шести європейських країн, а також Сербії.

Програма ID (повна назва відповідно до ліцензії Investigation Discovery CEEMEA HD, назва на супутнику — ID Pan Regional HD) вказала документальний формат. Свій контент поширюватиме 19 мовами для аудиторії України, Європи, а також Албанії, Норвегії, Сербії і Туреччини.

Трансляція цих телеканалів здійснюється з території Великої Британії.

Нагадаємо, 9 листопада Національна рада з питань телебачення та радіомовлення зареєструвала 22 лінійні іноземні медіа. Серед зареєстрованих група каналів Discovery: Animal Planet, Discovery Channel, Discovery Science, Travel Channel, Food Network. Правовласник каналів — «Діскавері Корпорет Сервісес Лімітед» (Discovery Corporate Services Limited), Велика Британія. За інформацією регулятора, програма Animal Planet транслюватиметься 19 мовами для споживачів 28 країн. Решта каналів — двомовні. Глядачам буде доступний контент про стиль життя, відпочинок, здоров’я, подорожі, а також культурологічний, освітній, просвітницький.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY