detector.media
05.11.2020 16:35
Інститут когнітивного моделювання працюватиме над розвитком Kyiv.Live та Оdesa.Live
Інститут когнітивного моделювання працюватиме над розвитком Kyiv.Live та Оdesa.Live
Світлана Павелецька розповіла про плани за рік збільшити частку Kyiv.Live у 20 разів.

Комерційна компанія «Інститут когнітивного моделювання» працюватиме над розвитком, програмною стратегією та створенням портфеля діджитал-продуктів місцевих телеканалів Kyiv.Live та Оdesa.Live, які належать київському забудовнику та народному депутату від «Опозиційної платформи – За життя» Вадиму Столару. Про це компанія повідомила 5 листопада.

«Наша особиста мета у цьому проєкті – створити високопрофесійний, якісний телевізійний продукт, що візьме свою частку та місце у рейтингу. Потенціал для розвитку українських регіональних медіа дуже потужний. Ми створимо продукт, який відповідатиме інтересам локальної аудиторії. Водночас у Києві, зокрема, буде конкуренція з національними каналами, адже через столичні новини глядачі дізнаватимуться про події національного рівня», – сказав засновник ІКМ Дмитро Царенко.

Він також анонсував презентацію оновленої концепції розвитку каналів, яка має відбутися найближчим часом.

«Ми зустрілись з колективом та пообіцяли їм зміни. Еволюційні за формою, але революційні за результатами. Вже за рік ми плануємо збільшити частку Kyiv.Live у 20 разів, а діджитал-проєкти увійдуть у рейтинги найвпливовіших у країні», – додала СЕО Інституту когнітивного моделювання Світлана Павелецька.

Крім того, компанія повідомила, що пані Павелецька приєдналася до проєкту співпраці з Kyiv.Live та Оdesa.Live як третій партнер засновників ІКМ Дмитра Царенка та Віктора Березенка.  

Як писав ДМ, Інститут когнітивного моделювання допомагає Міністерству охорони здоров’я з комунікаціями щодо COVID-19, а Міністерству цифрової трансформації України – з комунікаціями та стратегічними процесами. Компанія також співпрацює з Uber, Facebook, Viber та іншими компаніями, які допомагають у боротьбі з поширенням коронавірусу.

Засновниками компанії «Інститут когнітивного моделювання» є колишній головний продюсер Нового каналу Дмитро Царенко і Віктор Березенко, який має експертизу в соціальних технологіях. 4 лютого 2020 року СЕО в компанії «Інститут когнітивного моделювання» стала Світлана Павелецька.

Нагадаємо, телеканал Kyiv.Live розпочав мовлення 9 серпня 2020 року в аналоговому та цифровому ефірі Т2 в Києві та області на частотах каналу «Перший київський» (ТРК «Купол»), а на супутнику – на частоті каналу Rabinovich TV (ТОВ «Ньюс нетворк»).

Генпродюсер Kyiv.Live – Олексій Семенов, який запускав і перезапускав телеканали «112 Україна», NewsOne, Прямий, а в червні 2019 року очолив холдинг «Новини» нардепа від «Опозиційної платформи – За життя» Тараса Козака («112 Україна», NewsOne і ZIK). Інвестор Kyiv.Live – столичний забудовник і народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Вадим Столар. Олексій Семенов і Вадим Столар планують запуск іще низки міських каналів у великих містах.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY