Рекламу та спонсорство на каналах StarLightMedia продаватиме новий сейлзхаус. Він оголосив умови

Рекламу та спонсорство на каналах StarLightMedia продаватиме новий сейлзхаус. Він оголосив умови

27 Жовтня 2020
4184
27 Жовтня 2020
12:42

Рекламу та спонсорство на каналах StarLightMedia продаватиме новий сейлзхаус. Він оголосив умови

4184
У 2021 році Ocean Media Plus буде продавати пряму рекламу та медійне спонсорство однією угодою.
Рекламу та спонсорство на каналах StarLightMedia продаватиме новий сейлзхаус. Він оголосив умови
Рекламу та спонсорство на каналах StarLightMedia продаватиме новий сейлзхаус. Він оголосив умови

З 2021 року рекламу та медійне спонсорство на телеканалах групи StarLightMedia (ICTV, Новий канал, СТБ, М1, М2, «Оце ТБ») продаватиме новий сейлзхаус на рекламному ринку України – Ocean Media Plus. Про це повідомив генеральний директор нової компанії Сергій Смелянський (на фото).

Протягом останніх двох років рекламу на каналах StarLightMedia продавала компанія Ocean Media, яку очолює Андрій Партика – колишній гендиректор внутрішнього рекламного сейлзхаусу групи StarLight Sales. Сергій Смелянський був директором з продажів Ocean Media. Спонсорством, продакт-плейсментом та іншими непрямими рекламними проявами займався внутрішній сейлзхаус групи StarLight Brand Content. StarLight Brand Content і в 2021 році продовжуватиме продавати інтегроване спонсорство на телеканалах StarLightMedia.

«Ми з командою прийшли до думки, що настав час змін. Змін, які будуть розвивати рекламний ринок і підуть на благо рекламодавцям. Саме тому була створена нова компанія Ocean Media Plus. Тут закладено зрозумілий символізм: до потужностей Океану та експертної команди ми плюсуємо нові можливості для клієнтів, створимо нову якість розміщення прямої реклами і медійного спонсорства, введемо нову швидкість обслуговування, а також додамо нових інструментів та виведемо наші інновації», – коментує гендиректор Ocean Media Plus Сергій Смелянський.

Ocean Media Plus уклали зі StarLightMedia договори на 2021-2023 роки щодо розміщення реклами своїх клієнтів в ефірі каналів StarLightMedia (ICTV, Новий канал, СТБ, М1, М2, «Оце ТБ»).

Новий сейлзхаус оголосив про початок продажів телевізійної реклами на 2021 рік та повідомив цінові умови.

Починаючи з 2021 року, компанія Ocean Media Plus буде реалізовувати в рамках однієї угоди як пряму рекламу, так і медійне спонсорство. «Ми зробили такий важливий крок для того, щоб краще відповідати потребам наших клієнтів: забезпечити якісне охоплення їх аудиторії та управління всім розміщенням в одному місці. Розміщення буде відбуватись по 20 цільових аудиторіях з оптимізованими міксами каналів», – розповів пан Смелянський.

Ocean Media Plus закладає рівень медіаінфляції у 2021 році +15% у гривні. «Обсяг роздрібної торгівлі вже в серпні відновився після локдауну весни 2020-го. Враховуючи те, що телевізійний ринок після кожної кризи відновлюється швидше за економіку, ми прогнозуємо його ріст у 2021 році більш ніж на 15% у гривні», – пояснив пан Смелянський.

Новий сейлзхаус групи StarLightMedia зробив доступнішим розміщення класом Custom: воно буде дорожчим від базової ціни Programmatic лише на +15%. Сейлзхаус також пропонує знижку -6% тим рекламодавцям, хто підтвердить угоду до 1 грудня 2020 року.

У своїй ціновій політиці Ocean Media Plus спирається на те, що частка телеперегляду групи StarLightMedia у вересні склала 38% серед чотирьох найбільших медіагруп, а канал ICTV став каналом №1 у країні (аудиторія «18-54, міста 50 тис.+»).

У нещодавньому інтерв’ю «Детектору медіа» гендиректор Ocean Media Андрій Партика говорив, що його компанія ще не фіналізувала переговори з телеканалами StarLightMedia на 2021 рік, але завершила підготовку й готувалася до виходу в продаж.

Згодом стало відомо, що з 2021 року змінюється конфігурація продажів реклами чотирьох медіагруп. Розпадається умовний «Альянс» трьох медіагруп StarLightMedia, «Медіа Група Україна» та Inter Media Group, який з 2013 року протистояв групі «1+1 медіа». Натомість створюється нова конфігурація 2 х 2: StarLightMedia + «1+1 медіа» проти «Медіа Групи Україна» + Inter Media Group. До 2013 року продажі телереклами мали різні конфігурації, їхня зміна часто супроводжувалася суперечками довкола справедливого розподілу доходів між учасниками коаліції.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4184
Читайте також
08.12.2020 17:36
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
6 912
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду