«Медіа Група Україна» може приєднатися до рекламного альянсу «Інтера» і StarLightMedia?

26 Листопада 2012
8474
26 Листопада 2012
13:05

«Медіа Група Україна» може приєднатися до рекламного альянсу «Інтера» і StarLightMedia?

8474
МГУ завершує рекламну співпрацю з «1+1»
«Медіа Група Україна» може приєднатися до рекламного альянсу «Інтера» і StarLightMedia?

Телевізійний холдинг «Медіа Група Україна» (МГУ) наступного року планує відмовитися від партнерства з групою «1+1» і веде переговори про приєднання до альянсу телевізійних груп «Інтер» і StarLightMedia. Про це пише газета «Коммерсантъ» з посиланням на джерело в групі.

 

Досі «Медіа Група Україна» співпрацювала в продажах реклами з «1+1». Однак, за словами комерційного директора «1+1» Валерія Варениці, термін її угоди з МГУ закінчується в кінці року, а про продажі реклами в наступному році групи домовляються вже окремо.

 

За словами джерела в МГУ, тепер вона планує приєднатися до альянсу двох найбільших гравців - StarLightMedia та «Інтера». «Жодна з трьох груп поки не оголосила умови розміщення реклами в наступному році, оскільки вони все ще домовляються про розподіл прибутків всередині нового альянсу», - каже засновник і гендиректор агентства Maxus-Sigma (входить в холдинг GroupM) Денис Лазуренко.

 

Яким буде розподіл коштів між партнерами, поки невідомо.

 

Група вирішила змінити партнерів, оскільки в альянсі з «1+1» не виконала закладені на початку року плани по прибутку, стверджує джерело в МГУ. «Протягом майже всього року, за винятком періоду чемпіонату Євро-2012, канали МГУ заповнювалися набагато гірше, ніж канали "1 +1"», - стверджує джерело. Заповнюваність «1+1» у цьому році сягала майже 100%, МГУ - 60-70%.

 

У прес-службі МГУ інформацію «Коммерсанта» не коментують, назвавши її домислами.

 

У 2011 році МГУ вже мала рекламні домовленості з «Інтером» і StarLightMedia, але через рік приєдналася до «1+1».

 

Зі зміною стратегії продажу реклами, за даними газети, був не згоден керівник сейлз-хаусу МГУ «Медіапартнерство» В'ячеслав Булавін, який залишає холдинг.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8474
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду