Сейлз-хаус Андрія Партики  уклав угоди на 2020 рік на суму 2,3 млрд. грн

Сейлз-хаус Андрія Партики уклав угоди на 2020 рік на суму 2,3 млрд. грн

16 Жовтня 2019
2808
16 Жовтня 2019
16:27

Сейлз-хаус Андрія Партики уклав угоди на 2020 рік на суму 2,3 млрд. грн

2808
Обсяг контрактів щодо продажу реклами на телеканалах StarLightMedia у 2020 році перевищив 2,3 млрд. грн.
Сейлз-хаус Андрія Партики  уклав угоди на 2020 рік на суму 2,3 млрд. грн
Сейлз-хаус Андрія Партики  уклав угоди на 2020 рік на суму 2,3 млрд. грн

Про це повідомляє прес-служба сейлз-хаус Ocean Media, який  продає ресурси телеканалів ICTV, Новий канал, СТБ, М1, М2, «Оце ТБ». Ці цифри подані станом на початок жовтня 2019 року. Наразі  контракти ще укладаються.

«Зазвичай пік переговорів з рекламодавцями про контракти на наступний рік припадає на грудень. Щоб зробити переговори більше комфортними, ми стимулюємо довгострокове планування і підтвердження контрактів наступного року ще в жовтні. Ринок позитивно відреагував на цю ініціативу. Підтвердження контрактів відбувається в рекордно ранній період», - зазначив генеральний директор  Ocean Media Андрій Партика.

За його словами, активність демонструють практично всі категорії рекламодавців, особливо «Фарма» та FMCG. При цьому міжнародні компанії демонструють порівняно вищий інтерес до фіналізації угод, ніж локальні.

За підсумками 2018 року ринок телевізійної реклами зріс на 27%. За прогнозом Ocean Media, у 2019 році очікується динаміка телеринку на рівні 25%.

Нагадаємо, у грудні 2018 року Ocean Media повідомляв про угоди з клієнтами щодо співпраці у 2019 році на суму сотні мільйонів гривень (інформація станом на грудень 2018 року).

Фото: oceanmedia.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2808
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду