detector.media
28.05.2020 19:48
Музичним редактором «Радіо НВ» став колишній промоутер «Океану Ельзи»
Музичним редактором «Радіо НВ» став колишній промоутер «Океану Ельзи»
«Радіо НВ» додасть у свій ефір поп-рок-хіти.

Музичним редактором «Радіо НВ» став Віталій Бардецький. Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» повідомив головний редактор радіостанції Олексій Тарасов.

«Він був промоутером гурту “Океан Ельзи”, коли він тільки починав, він допоміг їх становленню Віталій – людина з дуже гарним музичним смаком. У нього був клуб “Хліб”, зараз у нього є бар “Грам”, де чудову музику грають на вінілових платівках», – розповів про музичного редактора пан Тарасов.

Видання «Амнезія» пише про Віталія Бардецького: «Саме він вперше вивіз за кордон групу «Скрябін», придумав рольову модель для «Океану Ельзи», видавав у 1996-1997 роках журнал «Новий рок-н-рол», написав книгу спогадів про Андрія Кузьменка, організував купу привозів західних артистів, видавав електронну музику на власному лейблі... Словом, легендарна особистість українського шоу-бізнесу».

Команда «Радіо НВ» вже почала тестувати музику для радіостанції та зупинилася на напрямку поп-року. «Ми точно знаємо, що будемо грати поп-рок-хіти. Ми провели тест по Києву і зрозуміли, що наша аудиторія хоче слухати саме цю музику. На наступному етапі ми будемо тестувати музичну бібліотеку на сайті. І 10% музики ми залишимо під те, що подобається нам. Тому, якщо ви побачите в ефірі щось дивне, то вірогідніше за все – це якраз наш вибір», – розповів Олексій Тарасов.

Нагадаємо, наприкінці березня 2020 року стало відомо, що з 1 липня «Радіо НВ» переформатується і відмовиться від формату суто розмовного радіо. З 15 квітня головним редактором «Радіо НВ» замість Валерія Калниша став Олексій Тарасов – він і займається переформатуванням радіостанції.

Через карантин «Радіо НВ» призупинило виробництво майже всіх авторських проєктів, замість них в ефірі транслювали повтори раніше записаних програм. Згодом через переформатування з радіостанції звільнили третину колективу.

«Радіо НВ» було розмовним радіо інформаційно-просвітницького формату, транслювало новини, прямоефірні та записані авторські та дискусійні програми. Розпочало мовлення в березні 2018 року на базі переформатованого «Радіо Ера». Перед тим у вересні 2017 року інвестиційна компанія Dragon Capital, якій належали журнал і сайт «Новое время», завершила угоду з придбання ТРК «Радіо Ера».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY