Тигран Мартиросян перейшов з каналу «Наш» до «Медіа Групи Україна» (ДОПОВНЕНО)

Тигран Мартиросян перейшов з каналу «Наш» до «Медіа Групи Україна» (ДОПОВНЕНО)

15 Січня 2020
18646
15 Січня 2020
11:54

Тигран Мартиросян перейшов з каналу «Наш» до «Медіа Групи Україна» (ДОПОВНЕНО)

18646
Тигран Мартиросян залишив посаду керівника телеканалу «Наш». Він перейшов до «Медіа Групи Україна».
Тигран Мартиросян перейшов з каналу «Наш» до «Медіа Групи Україна» (ДОПОВНЕНО)
Тигран Мартиросян перейшов з каналу «Наш» до «Медіа Групи Україна» (ДОПОВНЕНО)

Про це він повідомив 15 січня на своїй сторінці в Facebook.

«Час моєї роботи на телеканалі "Наш" вийшов. Прогрес і розвиток неможливі без змін. Як для країни, так і для телекомпаній і окремих фахівців», – написав він.

Тигран Мартиросян уточнив, що приєднався до команди «Медіа Групи Україна»: «Спільно ми починаємо роботу над великими, амбітними проєктами, презентація яких запланована вже в цьому телевізійному сезоні».

Він також повідомив, що 17 січня о 19:40 на каналах «Україна» та «Україна 24» відбудеться прем’єра його першого проєкту.

У пресслужбі «Медіа Групи України» на питання «Детектора медіа», яку посаду обійняв пан Мартиросян, сказали, що він став автором програми інтерв’ю, яка буде виходити щоп’ятниці в кінці випуску новин «Сьогодні» на телеканалі «Україна», а потім буде виходити на каналі «Україна 24». Назву програми в пресслужбі не уточнили.

У коментарі «Детектору медіа» Євген Мураєв, якого «Наш» називає представником власника каналу, не зміг повідомити, хто замінить Тиграна Мартиросяна на посаді. Він уточнив, що редакція сама перерозподілить ролі і завдання. «Тигран Мартиросян незамінний, але у нас багато прекрасних ведучих у колективі. Не переймайтеся, усе буде цікаво і з нового сезону ви все це побачите», – додав він.

У пресслужбі каналу «Наш» повідомили «Детектору медіа», що Тигран Мартиросян 15 січня завершив співпрацю з телеканалом «Наш» як ведучий та залишив посаду директора ТОВ «Наша Прага».

Директором ТОВ «Наш 365» (телеканал «Наш») була й залишається Олена Рудік. Натомість функціональні обов’язки пана Мартиросяна будуть розподілені серед топ-менеджмента телеканалу.

Крім того, у пресслужбі додали, що канал уже готує до старту нові формати і проєкти, у яких будуть задіяні ведучі телеканалу, серед яких Ростислав Сухачов, Артем Нікіфоров, Макс Назаров, Ангеліна Пичик, Анастасія Гусарєва.

«Детектор медіа» звернувся по коментар до Тиграна Мартиросяна.

Нагадаємо, у грудні 2019 року стало відомо, що Тигран Мартиросян планує звільнитися з каналу «Наш». Пан Мартиросян тоді не спростував і не підтвердив «Детектору медіа» інформацію про звільнення, посилаючись на те, що перебуває у відпустці. Представник власника каналу Євген Мураєв сказав, що нічого не знає про звільнення Тиграна Мартиросяна. 

Як писав ДМ, 7 листопада 2018 року в ефір вийшов новий інформаційний телеканал «Наш», власником якого став батько на той час народного депутата Євгена Мураєва, очільника партії «Наші», Володимир Мураєв. «Наш» розпочав тестове мовлення на супутнику і в кабельних мережах на базі нішевого жіночого телеканалу «Максі-ТВ» (ТОВ «Наша Прага»).

У грудні 2018 року Нацрада винесла попередження ТОВ «Наша Прага» за самовільне переформатування жіночого телеканалу «Максі-ТВ» на інформаційний телеканал «Наш». Пізніше Нацрада ще раз перевірила канал, виявила, що він не виконав розпорядження про усунення порушень, і 28 березня 2019 року вирішила звернутися до суду з позовом про анулювання ліцензії ТОВ «Наша Прага». У травні 2019 року суд зупинив провадження у справі про анулювання ліцензії, оскільки канал ще оскаржує рішення Нацради від 28.03.2019 про звернення до суду щодо анулювання ліцензії.

У жотвні 2019 року ТОВ «Наш 365», власниками якого є співробітники каналу «Наш/Максі-ТВ», отримав ліцензію на супутникове мовлення з логотипом «Наш».

Представник власника каналу Євген Мураєв 19 листопада повідомив «Детектору медіа», що телеканал «Наш» перезапустять на початку грудня. Канал повністю оновить сітку, у його ефірі з’являться нові програми та ведучі. Перезапуск відбудеться на базі нової ліцензії та нової юридичної особи ТОВ «Наш 365», власником якої є трудовий колектив. Він також розповів, що співпрацює з колишнім генеральним продюсером телеканалу NewsOne Дмитром Носиковим в ІТ-сфері.

«Україна 24» — інформаційний телеканал, який запускає «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова. 7 листопада телеканал «Ескулап TV» (ТОВ «Аспера 2011»), який входить у «Медіа Група Україна», переоформив ліцензію, змінивши логотип і концепції мовлення на «Україна 24». На початку грудня канал «Україна 24» розпочав мовлення в мережі цифрового ефірного провайдера «Зеонбуд» замість телеканалу «Ескулап TV».

Фото: Тигран Мартиросян / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18646
Читайте також
30.03.2020 12:19
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
6 478
10.12.2019 15:42
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
5 884
19.11.2019 18:50
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
5 268
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду