detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
15.01.2020 11:54
Тигран Мартиросян перейшов з каналу «Наш» до «Медіа Групи Україна» (ДОПОВНЕНО)
Тигран Мартиросян перейшов з каналу «Наш» до «Медіа Групи Україна» (ДОПОВНЕНО)
Тигран Мартиросян залишив посаду керівника телеканалу «Наш». Він перейшов до «Медіа Групи Україна».

Про це він повідомив 15 січня на своїй сторінці в Facebook.

«Час моєї роботи на телеканалі "Наш" вийшов. Прогрес і розвиток неможливі без змін. Як для країни, так і для телекомпаній і окремих фахівців», – написав він.

Тигран Мартиросян уточнив, що приєднався до команди «Медіа Групи Україна»: «Спільно ми починаємо роботу над великими, амбітними проєктами, презентація яких запланована вже в цьому телевізійному сезоні».

Він також повідомив, що 17 січня о 19:40 на каналах «Україна» та «Україна 24» відбудеться прем’єра його першого проєкту.

У пресслужбі «Медіа Групи України» на питання «Детектора медіа», яку посаду обійняв пан Мартиросян, сказали, що він став автором програми інтерв’ю, яка буде виходити щоп’ятниці в кінці випуску новин «Сьогодні» на телеканалі «Україна», а потім буде виходити на каналі «Україна 24». Назву програми в пресслужбі не уточнили.

У коментарі «Детектору медіа» Євген Мураєв, якого «Наш» називає представником власника каналу, не зміг повідомити, хто замінить Тиграна Мартиросяна на посаді. Він уточнив, що редакція сама перерозподілить ролі і завдання. «Тигран Мартиросян незамінний, але у нас багато прекрасних ведучих у колективі. Не переймайтеся, усе буде цікаво і з нового сезону ви все це побачите», – додав він.

У пресслужбі каналу «Наш» повідомили «Детектору медіа», що Тигран Мартиросян 15 січня завершив співпрацю з телеканалом «Наш» як ведучий та залишив посаду директора ТОВ «Наша Прага».

Директором ТОВ «Наш 365» (телеканал «Наш») була й залишається Олена Рудік. Натомість функціональні обов’язки пана Мартиросяна будуть розподілені серед топ-менеджмента телеканалу.

Крім того, у пресслужбі додали, що канал уже готує до старту нові формати і проєкти, у яких будуть задіяні ведучі телеканалу, серед яких Ростислав Сухачов, Артем Нікіфоров, Макс Назаров, Ангеліна Пичик, Анастасія Гусарєва.

«Детектор медіа» звернувся по коментар до Тиграна Мартиросяна.

Нагадаємо, у грудні 2019 року стало відомо, що Тигран Мартиросян планує звільнитися з каналу «Наш». Пан Мартиросян тоді не спростував і не підтвердив «Детектору медіа» інформацію про звільнення, посилаючись на те, що перебуває у відпустці. Представник власника каналу Євген Мураєв сказав, що нічого не знає про звільнення Тиграна Мартиросяна. 

Як писав ДМ, 7 листопада 2018 року в ефір вийшов новий інформаційний телеканал «Наш», власником якого став батько на той час народного депутата Євгена Мураєва, очільника партії «Наші», Володимир Мураєв. «Наш» розпочав тестове мовлення на супутнику і в кабельних мережах на базі нішевого жіночого телеканалу «Максі-ТВ» (ТОВ «Наша Прага»).

У грудні 2018 року Нацрада винесла попередження ТОВ «Наша Прага» за самовільне переформатування жіночого телеканалу «Максі-ТВ» на інформаційний телеканал «Наш». Пізніше Нацрада ще раз перевірила канал, виявила, що він не виконав розпорядження про усунення порушень, і 28 березня 2019 року вирішила звернутися до суду з позовом про анулювання ліцензії ТОВ «Наша Прага». У травні 2019 року суд зупинив провадження у справі про анулювання ліцензії, оскільки канал ще оскаржує рішення Нацради від 28.03.2019 про звернення до суду щодо анулювання ліцензії.

У жотвні 2019 року ТОВ «Наш 365», власниками якого є співробітники каналу «Наш/Максі-ТВ», отримав ліцензію на супутникове мовлення з логотипом «Наш».

Представник власника каналу Євген Мураєв 19 листопада повідомив «Детектору медіа», що телеканал «Наш» перезапустять на початку грудня. Канал повністю оновить сітку, у його ефірі з’являться нові програми та ведучі. Перезапуск відбудеться на базі нової ліцензії та нової юридичної особи ТОВ «Наш 365», власником якої є трудовий колектив. Він також розповів, що співпрацює з колишнім генеральним продюсером телеканалу NewsOne Дмитром Носиковим в ІТ-сфері.

«Україна 24» — інформаційний телеканал, який запускає «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова. 7 листопада телеканал «Ескулап TV» (ТОВ «Аспера 2011»), який входить у «Медіа Група Україна», переоформив ліцензію, змінивши логотип і концепції мовлення на «Україна 24». На початку грудня канал «Україна 24» розпочав мовлення в мережі цифрового ефірного провайдера «Зеонбуд» замість телеканалу «Ескулап TV».

Фото: Тигран Мартиросян / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY