Наталія Влащенко переходить із ZIK на «Україну 24» – джерела

Наталія Влащенко переходить із ZIK на «Україну 24» – джерела

11 Серпня 2020
23942
11 Серпня 2020
19:36

Наталія Влащенко переходить із ZIK на «Україну 24» – джерела

23942
З нею перейде й частина її команди.
Наталія Влащенко переходить із ZIK на «Україну 24» – джерела
Наталія Влащенко переходить із ZIK на «Україну 24» – джерела

Генеральна продюсерка каналу ZIK і телеведуча Наталія Влащенко переходить з телеканалу Тараса Козака ZIK на канал Ріната Ахметова «Україна 24». Вона почне працювати на «Україні 24» наприкінці серпня. Про це «Детектору медіа» стало відомо з власного джерела.

Джерело «Детектора медіа» в «Медіа Групі Україна» підтвердило перехід Наталії Влащенко та частини її команди на канал «Україна 24». У пресслужбі групи повідомили, що поки що не мають офіційної інформації.

Наталія Влащенко відмовилася спілкуватися з «Детектором медіа». У пресслужбі каналу ZIK поки що не відповіли на запит.

Наталія Влащенко прийшла на канал ZIK у лютому 2017 року, коли каналом володів Петро Димінський. До цього вона три роки вела програму «Люди. Hard Talk» на каналі «112 Україна», а також була співвласницею та головною редакторкою журналу «Публичные люди». На ZIKу спершу була креативною продюсеркою, а із серпня 2017-го стала генеральною продюсеркою. Вела програми «Hard з Влащенко» та «Перші другі», з осені 2017-го веде політичне токшоу «Народ проти». Після купівлі каналу ZIK влітку 2019 року соратником Віктора Медведчука Тарасом Козаком залишилася працювати на каналі.

Нагадаємо, що на канал Ріната Ахметова «Україна 24» за останній час перейшли телеведучі Тигран Мартиросян (раніше працював на каналі Євгена Мураєва «Наш», до того – на «112 Україна» і NewsOne) і Василь Голованов (ексгенпродюсер каналу Тараса Козака NewsOne).

Фото: Viva

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23942
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду